ΑΡΗΣ

Ένα 24ωρο για τον Ράιτ

Ένα 24ωρο για τον Ράιτ
ραιτ

Mέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής ο Ματσόν θα γνωρίζει αν μπορεί να υπολογίζει στον Ράιτ ενόψει Παναθηναϊκού

Ο Αμερικανός γκαρντ προπονήθηκε και σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς όπως ισχύει από την Δευτέρα μαζί με τους υπόλοιπους από το ξεκίνημα της προετοιμασίας δείχνοντας να έχει αρχίσει να ξεπερνάει τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.
Ωστόσο εκκρεμεί η έκδοση του δελτίου του κάτι που αναμένεται να γίνει αύριο Παρασκευή ώστε να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής. Από την στιγμή που συμβεί αυτό τότε θα παίξει. Διαφορετικά θα μείνει και πάλι εκτός χωρίς να αποκλείεται το οτιδήποτε όσον αφορά το μέλλον του.

Κατά τα άλλα ο Αντρέα Ματσόν και οι συνεργάτες του από την Τετάρτη (18/03) μετά και την ενημέρωση για την απουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη στο ντέρμπι του Σαββάτου, όπως ήταν επόμενο άλλαξαν τα πλάνα τους. Τόσο για το πώς αναμένεται να λειτουργήσουν στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Ο Παναθηναϊκός λογικά θα ξεκινήσει με τον Βασίλη Σπανούλη στην βασική πεντάδα πάνω στον οποίο εκτός απροόπτου θα πάει ο Νίκος Αργυρόπουλος. Στις τάξεις του Άρη εξάλλου περιμένουν πως Χατζηβρέττας και Κέτσμαν θα πάρουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής από τον Παναθηναϊκό.

Την ίδια ώρα η ζήτηση των εισιτηρίων συνεχίζει να είναι αυξημένη. Όπως και να έχει θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι το απόγευμα του Σαββάτου το Αλεξάνδρειο θα είναι "καμίνι".






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ