ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ένα αστείο έκανα.."

"Ένα αστείο έκανα.."
Γκέρσον

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης επέστρεψε στις προπονήσεις και δέχθηκε τις εξηγήσεις του Γκέρσον

Ο Γκέρσον συνομίλησε στην προπόνηση της Δευτέρας με τον Σχορτσιανίτη και του εξήγησε, ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να τον προσβάλει και ο παίκτης φάνηκε να το αποδέχεται, ενώ αυτό που αξίζει να σημειωθεί, είναι ότι ο σέντερ του Ολυμπιακού επέστρεψε στις ομαδικές προπονήσεις.
Ο Πίνχας τόνισε για το συγκεκριμένο θέμα: "Πριν από το παιχνίδι ένας δημοσιογράφος ήρθε και μου είπε ότι είμαι πολύ σοβαρός, ότι δεν είμαι ο Γκέρσον που όλοι ήξεραν, που αστειευόταν μ' όλους και στη συνέχεια μου ζήτησε να σχολιάσω το αστείο γκρουπ που ήταν στο γήπεδο. Είπα ένα αστείο και τίποτα παραπάνω. Αν κάποιος έλεγε για μένα αυτό το αστείο δεν θα είχα πρόβλημα, ακόμα και ο ίδιος μπορεί να πω κάτι τέτοιο για τον εαυτό μου.

Νόμιζα ότι στο All Star Game τα πράγματα είναι πιο χαλαρά όπως γίνεται στην πατρίδα μου. Καταλαβαίνω αν αυτό πείραξε τον Σόφο αλλά μιλήσαμε και κατάλαβε ότι ήταν ένα αστείο. Ο Big Sofo επέστρεψε μαζί μας σήμερα, δούλεψε σκληρά δυο εβδομάδες πάνω στη φυσική κατάσταση και τώρα χρειάζεται έξι, εφτά μέρες ακόμα για να επιστρέψει και μπασκετικά σε καλή φόρμα. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ, όπως και ο Στεφάνοφ που επιστρέφει στις προπονήσεις, αλλά και ο Χόσκιν που είναι το νέο πρόσωπο στην ομάδα. Με την επιστροφή και του Ματσιγιάουσκας θα αποκτήσουμε πολύ μεγάλο βάθος".


TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ