ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ένα μηνιάτικο στους "ξενύχτηδες" μετά την απολογία τους

Ένα μηνιάτικο στους "ξενύχτηδες" μετά την απολογία τους

Η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αφού άκουσε την απολογία των τριών "ξενύχτηδων" (Τζέιμς Γκιστ, Τζέιμς Φελντέιν και Μαρκίζ Χέινς) αποφάσισε τη τιμωρία τους με ένα μηνιάτικο ενώ αναμένεται να επανέλθουν στο πέμπτο παιχνίδι με τον Άρη.

Ένα μηνιάτικο θα κληθούν να πληρώσουν οι τρεις "ξενύχτηδες" παίκτες του Παναθηναϊκού (Τζέιμς Γκιστ, Τζέιμς Φελντέιν και Μαρκίζ Χέινς) μετά την απολογία τους για το ό,τι έπραξαν μετά το τρίτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τον Άρη στη Nick Galis Hall.

Θυμίζουμε πως οι τρεις τους εθεάθησαν σε νυχτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσας να διασκεδάζουν μετά την πρώτη ήττα από τους "κίτρινους", υπερβαίνοντας κατά πολύ το ωράριο της ομάδας. Η αντίδραση της ομάδας ήταν άμεσα αφού, αρχικά, τους απαγορεύθηκε να συμμετάσχουν στην προπόνηση της Τρίτης (10/5) ενώ, εν συνεχεία, απείχαν από τον τέταρτο ημιτελικό.

Άμα τη επιστροφή της αποστολής απολογήθηκαν ενώπιον της διοίκησης, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να μιλά με αυστηρή γλώσσα σε όλους τους παίκτες, πριν την έναρξη της χθεσινής (12/5) προπόνησης, εν όψει του πέμπτου ημιτελικού.

Πλέον, οι τρεις τους θα βρίσκονται και πάλι στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη στο Σαββατιάτικο (14/5, 19:00) πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς με τον Άρη στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τη νίκη για να πάρει το εισιτήριο για τους τελικούς της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Εξάλλου, το πρωί της Παρασκευής (13/5) πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του πέμπτου αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι "κίτρινοι" έξτρα αιτήματα για την προστασία της αποστολής (σε σχέση με τις δύο πρώτες αναμετρήσεις στην Αθήνα), τα οποία όμως δεν έγινε δεκτά, ούτε από την Αστυνομία ούτε από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Όπως και να έχει, στο "τριφύλλι" έχουν αποφασίσει από την πρώτη στιγμή να κρατήσουν χαμηλούς τόνους για το συγκεκριμένο παιχνίδι και να μην αφήσουν τίποτα στην τύχη, με τη χθεσινή (12/5) ανακοίνωση που εξέδωσε να επισημαίνει προς τους φιλάθλους της ομάδας πως "τους καλεί να στηρίξουν τον Παναθηναϊκό μας συμπεριφερόμενοι όπως αρμόζει στη μεγαλύτερη ομάδα που έχει αναδείξει ο ελληνικός αθλητισμός".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ