ΠΑΟΚ

Ενδιαφέρει και ο Βουκόισιτς

Ενδιαφέρει και ο Βουκόισιτς
Βουκόιτσιτς

Το όνομα του Βλάντα Βουκόισιτς βρίσκεται στα υπόψιν του Τάκη Πανελούδη, για τη θέση του προπονητή

Ο Τάκης Πανελούδης σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έχει πάρει πολύ καλές συστάσεις για τον Βλάντα Βουκόισιτς και όχι μόνο αυτό αλλά σε περίπτωση που αποκλειστούν δεν προτιμηθεί κάποιος Έλληνας τεχνικός σκέφτεται να προχωρήσει.
Ο Βουκόισιτς είναι 34 χρονών και τα δύο τελευταία χρόνια εργάζεται στην Ζελέζνικ με το στοιχείο που έκανε τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ να εξετάσει την περίπτωση ήταν ότι δούλεψε με πολύ νέα παιδιά κάνοντας μάλιστα μια σπουδαία χρονιά.

Το όνομα του Βουκόισιτς ήρθε λοιπόν να διαδεχτεί αυτό του Μίλαν Μίνιτς που συζητήθηκε στη συνάντηση της Πέμπτης, αυτής των μελών που θα συγκροτήσουν το νέο δ.σ. της ΚΑΕ, αν και ο Κώστας Φλεβαράκης φαίνεται να έχει πάντα το προβάδισμα να διαδεχτεί τον Βαγγέλη Αλεξανδρή. Βέβαια πριν ακόμα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ ο "τίγρης" στις 30 Μαρτίου από τότε κιόλας είχε ακουστεί πως από το καλοκαίρι προπονητής του ΠΑΟΚ θα ήταν ο Λευτέρης Κακιούσης.

Το εμπόδιο για την επιλογή του Κακιούση φαίνεται να είναι οι υποχρεώσεις του με την Εθνική μας ομάδα, το Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας τον προσεχή Σεπτέμβρη, ενώ επί του παρόντος όσον αφορά τον Μίλαν Μίνιτς δεν φαίνεται να τίθεται θέμα. Κάπως έτσι λοιπόν και με απλά μαθηματικά αλλά και με το μπάτζετ του ΠΑΟΚ της νέας περιόδου ο Φλεβαράκης φαίνεται να προηγείται έναντι του Ιταλού Ραμάλι ή του Μάρκοβιτς εκτός και αν προκύψει ο Βουκόισιτς.

Τέλος για σήμερα έχει προγραμματιστεί μια επαφή των βασικών στελεχών της νυν διοίκησης με σκοπό να αρχίσει και επίσημα η έρευνα αγοράς όσον αφορά το τι μέλλει γενέσθαι με τον διάδοχο του Βαγγέλη Αλεξανδρή. Με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ της νέας χρονιάς αλλά και γενικά να τεθεί ένα πρώτο πλάνο δράσης και σε άλλα πιο σημαντικά θέματα.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ