ΠΑΟΚ

Ενδιαφέρον για Ρόου

Ενδιαφέρον για Ρόου
Ρόου

Το όνομα του Τζέισον Ρόου, είναι αυτό που ξεχωρίζει ο Κώστας Πιλαφίδης για τη θέση του ξένου

Ο 29χρονος πόιντ γκαρντ, αγωνίζεται στην ουραγό του ιταλικού Πρταθλήματος και σε 34 λεπτό συμμετοχής ανά παιχνίδι, έχει 15.4 πόντους, 2.9 ριμπάουντ, 4.1 ασίστ και 3 κλεψίματα.
Όπως όλα δείχνουν, η περίπτωση απόκτησης του Αντόνιο Μπερκς, έχει αποκλειστεί ως ενδεχόμενο, αφού ο Ερυθρός Αστέρας, δεν θέλει να τον αποδεσμεύσει.

Πάντως, ο τεχνικός του "Δικεφάλου", έχει πάντα στα υπόψιν τον Κέβιν Μπέρλεσον, για τον οποίο με δηλώσεις του, έχει παραδεχθεί το ενδιαφέρον της ομάδας. Ακόμα ένας πλέι μέικερ που τον ενδιαφέρει, είναι ο Ουίλ Κόνροϊ.

" Θέλουμε έναν καλό παίκτη για να συμμαζεύει το παιχνίδι μας. Παρόλα αυτά η ομάδα ξεπερνά τα προβλήματα και κερδίζει. Αναζητούμε έναν παίκτη που έχει κάνει κάτι σοβαρό μέχρι τώρα στην καριέρα του. Ακόμα κι έτσι, μπορεί να μην "πίάσει" αλλά θα ξέρουμε τουλάχιστον, ότι έχουμε φέρει έναν αθλητή με προοπτική να βοηθήσει και όχι απλά για να καλύψουμξε τη θέση".

" Ο Μπέρλεσον είναι πολύ καλός, όπως και ο Κονρόι. Απλά ο δεύτερος, θέλει να μείνει στις ΗΠΑ και να προσπαθήσει να παίξει στο ΝΒΑ. Αυτό είναι δικαίωμά του και η νοοτροπία του είναι σωστή".

Δεν βιάζεται
Το θετικό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, είναι ότι δεν καίγεται να συμφωνήσει με κάποιον παίκτη μέχρι την Παρασκευή, αφού ακολουθεί το εύκολο παιχνίδι με τον Μακεδονικό και εν συνεχεία η δεκαήμερη διακοπή, λόγω του τελικού του Κυπέλλου.

Αυτό που ενδιαφέρει τους ανθρώπους της ομάδας, είναι να έχουν τον παίκτη που θα έρθει, ετοιμοπόλεμο, για το δύσκολο ματς με την Ολύμπια Λάρισας, για την 22η αγωνιστική.

Ολοκληρώνεται ο έλεγχος
τέλος, εκτός απροόπτου, ολοκληρώνεται την Τρίτη από τον λογιστή του κυρίου Μαμιδάκη, ο έλεγχος στα βιβλία της ΚΑΕ. Τα αποτελέσματα θα μεταβιβαστούν άμεσα στην Αθήνα όπου είναι η βάση της οικογενείας και θα υπάρξει η απόφαση για την αγορά ή όχι των μετοχών.

Παρελθόν ο Φώτης Τακιανός
Τη Δευτέρα, αποχαιρέτησε την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο βοηθός προπονητή του Κώστα Πιλαφίδη, Φώτης Ταιανός. Όπως δήλωσε ο ίδιος, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, υπέβαλλε την παραίτησή του, για προσωπικούς λόγους.

Πλέον η ομάδα, θα συνεχίσει με τον έτερο συνεργάτη του προπονητή του "Δικαφάλου", Ερνεστ Ράτζεν.

Το απόγευμα της Δευτέρας, πριν από την έναρξη της προπόνηση της ομάδας, ο Φώτης Τακιανός πέρασε από το PAOK Sports Arena και αποχαιρέτισε τους συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, τους παίκτες, αλλά και τα μέλη της διοίκησης.

" Προσωπικοί λόγοι με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Κρατάω μόνο τα θετικά από τη συνεργασία μου με έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ, τον οποίο και στο παρελθόν είχα υπηρετήσει ως αθλητής. Είχα μία άψογη συνεργασία με τους παράγοντες, το τεχνικό επιτελείο και με τον Κώστα Πιλαφίδη. Πρώτα με τον άνθρωπο και μετά με τον προπονητή".

" Τον ευχαριστώ γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω έναν άνθρωπο με αντρικό λόγο. Είχα παράλληλα μία υψηλού επιπέδου συνεργασία και με τους εξαιρετικούς παίκτες της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον κ. Πανελούδη, γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να εργαστώ στον ΠΑΟΚ, τον κ. Πρέλεβιτς για τη συνεργασία που είχαμε όταν ήταν προπονητής, αλλά και στη συνέχεια όταν ανέλαβε γενικός διευθυντής, τους κ.κ Ψωμιάδη, Γαλατσόπουλο, στους οποίους αξίζει έπαινος και σεβασμός για την προσπάθεια που κάνουν να βρει ο ΠΑΟΚ το δρόμο του και τους κ.κ. Καρακούση και Καραμπέρη για τη συνεργασία που είχαμε".

" Αναφερόμενος στο μέλλον του ΠΑΟΚ, ο Φώτης Τακιανός που θα συνεχίσει την καριέρα του ως πρώτος προπονητής στην ομάδα του Πανοράματος, τόνισε: "Το πρόγραμμα που έχει ο ΠΑΟΚ για τη συνέχεια, δίνει τις προϋποθέσεις για να τερματίσει η ομάδα στην 4η θέση. Η πραγματικότητα είναι ότι η ομάδα θα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη και να εκμεταλλευτεί όχι το βατό και όχι εύκολο πρόγραμμά της".



























TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ