ΑΡΗΣ

Ενημέρωση της Λέσχης για την ΚΑΕ

Ενημέρωση της Λέσχης για την ΚΑΕ
INTIME SPORTS

Για περίπου δύο ώρες βρέθηκαν το απόγευμα (06/07) στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης στο Αλεξάνδρειο το Δ.Σ. της ΚΑΕ Άρης με αυτό της Λέσχης Φίλων Άρη παρουσία του πρώην προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Θανάση Τζεβελέκη.

Μία συνάντηση όπου το Δ.Σ. της Λέσχης Φίλων Άρη ενημερώθηκε για το πώς έχει η κατάσταση στην ΚΑΕ Άρης και κυρίως η οικονομική της κατάσταση.

Ωστόσο για την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2011-2012 όπως τόνισε σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνάντησης ο πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Άρη, Γιάννης Γρανούζης, ο φορέας του συλλόγου δεν θα μπορέσει να είναι αρωγός.

Συναντήθηκαν σήμερα το ΔΣ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, το ΔΣ της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ και ο κ. Αθ. Τζεβελέκης, προκειμένου να ενημερωθεί το Προεδρείο της Λέσχης για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν την ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Από πλευράς της ΚΑΕ ΑΡΗΣ αναδείχθηκε ξεκάθαρα η κρισιμότητα της κατάστασης, η υποχρέωση λήψεως πρωτοβουλιών και η ανάγκη άμεσης στήριξης του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας.

Αποφασίσθηκε, σε κλίμα απόλυτης σύμπνοιας και ομοψυχίας, η διερεύνηση της δυνατότητας ανάληψης κοινών δράσεων προς το σκοπό της ενίσχυσης, με κάθε μέσο, της ΚΑΕ ΑΡΗΣ αποκλειστικά για τον αγωνιστικό προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς.

Συμφωνήθηκε δε οι συναντήσεις να επαναληφθούν στο άμεσο μέλλον με το δυνατόν πιο διευρυμένη σύνθεση», ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης που ακολούθησε της αποψινής συνάντησης.

Κι αν ο νυν πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης, δεν θέλησε να πει το παραμικρό ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Θανάσης Τζεβελέκης, έδωσε νότα αισιοδοξίας.

" Θέλω να πιστεύω πως από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας η ΚΑΕ Άρης θα μπορεί να ασχολείται μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι", σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ