ΑΡΗΣ

Ενοχλήσεις ο Σίμτσακ

Ενοχλήσεις ο Σίμτσακ
INTIME SPORTS

Τα προβλήματα δεν τελειώνουν για τον Άρη, ο οποίος επέστρεψε αργά το βράδυ της Παρασκευής από την Αθήνα με νέα προβλήματα που ακούνε στους Βασίλη Σίμτσακ και Μουχάμεντ Πάσαλιτς.

Ο Άρης επέστρεψε αργά το βράδυ της Παρασκευής από την Αθήνα αλλά τα προβλήματα πλήθαιναν με τα νέα να ακούνε στους Βασίλη Σίμτσακ και Μουχάμεντ Πάσαλιτς. Μάλιστα η συμμετοχή του Σίμτσακ στο τρίτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs με τον Ολυμπιακό τη στιγμή αυτή είναι αμφίβολη.

Ο Σίμτσακ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αστράγαλό του στην προθέρμανση του χθεσινού δεύτερου παιχνιδιού της ημιτελικής σειράς των playoffs με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο αστράγαλός του πρήστηκε και στη συνέχεια δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα για αυτό και η συμμετοχή του σέντερ του Άρη στο τρίτο ραντεβού της σειράς την Τρίτη στο "Nick Galis Hall" κρίνεται αμφίβολη.

Την ίδια ώρα, ο Πάσαλιτς δέχτηκε ένα χτύπημα στη γάμπα του κατά τη διάρκεια του χθεσινού παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα ο Άντριου Νέιμικ συνεχίζει τη θεραπεία του, ενώ εκτός παραμένουν για το υπόλοιπο της σεζόν ο Στέφεν Αντεγκμπόγιε και ο Γιάννης Καραθανάσης.

Σήμερα Σάββατο οι παίκτες του Άρη είχανε ρεπό και θα επιστρέψουνε στις προπονήσεις αύριο Κυριακή, εν όψει του τρίτου παιχνιδιού της ημιτελικής σειράς των playoffs με τον Ολυμπιακό την Τρίτη στο "Nick Galis Hall".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ