ΑΡΗΣ

Ενσωματώθηκε και ο Αγαδάκος

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Λάζαρος Αγαδάκος, ο οποίος ενσωματώθηκε στους "κιτρινόμαυρους"

Και σήμερα το πρόγραμμα περιελάμβανε χαλαρό τρέξιμο στο βοηθητικό γήπεδο που βρίσκεται απέναντι από το Καυταντζόγλειο στάδιο, ενώ αύριο το μεσημέρι θα συνεχιστεί στο Αλεξάνδρειο.
Υπενθυμίζεται ότι ο Σιμόνας Σεραπίνας αναμένεται τα ξημερώματα Κυριακής (26/08) να αφιχθεί στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", ενώ ο Μπρέισι Ράϊτ εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά και εκδοθεί έγκαιρα η βίζα του θα αναχωρήσει αεροπορικώς την Κυριακή (26/08) από το Γούντλαντ του Τέξας και θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Δευτέρας (27/08).

Αποδέκτης αρκετών προτάσεων για φιλικά

Δύο ακόμη προσκλήσεις για συμμετοχή σε τουρνουά δέχθηκε ο Άρης. Η πρώτη ήταν από τον Δήμο της Μεσίνα για να συμμετάσχει στο 38ο “Cesare Lo Forte Cup” που θα διεξαχθεί στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου και στο οποίο θα συμμετάσχουν οι Παρτιζάν Βελιγραδίου, ΚΚ Μπουντούτσνοστ και Κάπο Ντι Ορλάντο, ενώ η δεύτερη από την ουκρανική Λοκομοτίβ Ροστόβ για το τουρνουά που πρόκειται να διοργανώσει στις 29-30 Σεπτεμβρίου.

Και στις δύο περιπτώσεις οι «κίτρινοι» ευχαρίστησαν τόσο τον Δήμο της Μεσίνα, όσο και την Λοκομοτίβ Ροστόβ για την πρόσκληση που απέστειλαν ενημερώνοντας ότι δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν.

Τιμή στον θρυλικό "Μπαρού"

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Άρης, κατά την χθεσινή του συνεδρίαση αποφάσισε το κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ κάτω από την Θύρα 1 του "Κλεάνθης Βικελίδης" να πάρει το όνομα του αείμνηστο Μάκη Νάτση.

Η ενέργεια αυτή αποτελεί τον ελάχιστο φόρο τιμής σε αυτόν τον άνθρωπο που ανδρώθηκε μέσα στον σύλλογο προσφέροντας τα μέγιστα σε πολλά από τα τμήματα του και ειδικότερα σε αυτό του μπάσκετ.












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ