ΑΡΗΣ

Ενσωματώθηκε ο Χατζηβρέττας

Ενσωματώθηκε ο Χατζηβρέττας
Χατζηβρέττας

Οι παίκτες επέστρεψαν το πρωί της Δευτέρας στην προετοιμασία για το ματς της Πέμπτης με τον Πανελλήνιο

Οι "κίτρινοι" ουσιαστικά μπήκαν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το ματς με τους "Ολυμπιονίκες" (επέστρεψαν τα ξημερώματα από την Βιτόρια ), στο οποίο πρέπει να κάνουν το "δύο στα δύο" από το συνολικό "τέσσερα στα τέσσερα" που έχουν ως στόχο μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου.
Ο Νίκος Αργυρόπουλος έλειπε δικαιολογημένα από την πρωινή προπόνηση για προσωπικούς λόγους. Θα μετέχει όμως κανονικά στην απογευματινή η οποία περιλαμβάνει βίντεο στις 17:45 και προπόνηση στις 18:00.

Όσο για τον Νίκο Χατζηβρέττα; Ο αρχηγός του Άρη δείχνει να ξεπερνάει τη θλάση στην αριστερή του γάμπα που κληρονόμησε στο φιλικό της περασμένης Τετάρτης στο κλειστό των Ιλισίων με αντίπαλο τον Ηλυσιακό.

Ο Χατζηβρέττας ήταν παρών και μετείχε στην πρωινή προπόνηση η οποία περιελάμβανε βάρη και σουτ με ατομικό πρόγραμμα. Από την πλευρά του ο γιατρός του Άρη, Μίλτος Θεοδώρου, καθώς και το επιτελείο της ομάδας θα έχουν ολοκληρωμένη άποψη για την πορεία του μετά την απογευματινή προπόνηση.

Τέλος, όσον αφορά το ενδεχόμενο απόκτησης του Τζερεμάια Μάσεϊ, ο Αμερικανός φόργουορντ με το σκοπιανό διαβατήριο, μπορεί να συνεχίζει να δεσμεύεται με συμβόλαιο από την Ομπραντόιρο, ωστόσο στις τάξεις της διοίκησης της ΚΑΕ υπάρχει η αισιοδοξία πως από μέρα σε μέρα θα το λύσει και μετά από δύο χρόνια απουσίας θα γίνει και πάλι κάτοικος Αλεξανδρείου.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ