ΑΡΗΣ

Ενσωματώθηκε ο Γκαβέλ

Ενσωματώθηκε ο Γκαβέλ
Γκαβέλ

Στην διάθεση του Αντρέα Ματσόν βρίσκεται από σήμερα και πάλι ο Αντόν Γκαβέλ

Ο διεθνής Σλοβάκος γκαρντ του Άρη όπως είναι γνωστό στην προπόνηση της περασμένης Πέμπτης είχε αισθανθεί μία νέα σύσπαση στους ραχιαίους. Για το λόγο αυτό εξάλλου δεν προπονήθηκε το πρωί της Παρασκευής ενώ το απόγευμα του Σαββάτου προφυλάχθηκε από τον Ματσόν στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό.
Ο Ιταλός τεχνικός του Άρη από το ξεκίνημα της εβδομάδας φρόντισε να περάσει στους παίκτες του την φιλοσοφία εκείνη που επιθυμεί να έχουν απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Αιτία για αυτό ήταν η χαλάρωση που παρουσίασαν οι παίκτες του στα τέσσερα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού του ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα να ανοίξει η διαφορά. Κάτι που όπως φάνηκε και στην πράξη δεν άρεσε σε καμία περίπτωση στον Ματσόν που κράτησε τους παίκτες του μιάμιση ώρα μπροστά στο βίντεο.

Πλέον όμως άπαντες στην ομάδα του Άρη έχουν αφήσει πίσω τους την ήττα στο ΣΕΦ και κοιτούν μπροστά. Εκεί όπου υπάρχουν δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με το Αιγάλεω και το Μαρούσι στο Αλεξάνδρειο όπου μοναδικός στόχος δεν είναι άλλος από την νίκη μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας.

" Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να μπορέσουμε να κρίνουμε την ομάδα και να πούμε ότι βρισκόμαστε στο 100% των δυνατοτήτων μας. Θέλουμε δουλειά ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχαμε προβλήματα στην διάρκεια της προετοιμασίας μας και κάποιοι παίκτες ακόμα δεν έχουν ενσωματωθεί απόλυτα στην ομάδα", τόνισε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport ο Νίκος Μπάρλος που πρόσθεσε: " Χρειάζεται να έχουμε υπομονή για να μπορέσουμε να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε στους τομείς όπου έχουμε εντοπίσει κάποια προβλήματα. Όπως και να έχει όμως κανείς δεν θα πρέπει να βιάζεται να μας κρίνει".




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ