ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενθουσιασμένος κι έτοιμος ο Χέινς

Ενθουσιασμένος κι έτοιμος ο Χέινς

Στη χώρα μας "προσγειώθηκε" τα ξημερώματα της Τετάρτης (3/2) ο Μαρκίς Χέινς, ο οποίος δήλωσε ανυπόμονος να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Στην Αθήνα βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τετάρτης (3/2) ο Μαρκίς Χέινς, ο οποίος "προσγειώθηκε" στη χώρα μας ερχόμενος από την Ιταλία. Ο 30χρονος κόμπο γκαρντ αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, τον οποίο θα ενισχύσει στο υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Η απόκτησή του από τη Σάσαρι έγινε με συνοπτικές διαδικασίες, έπαιξε για τελευταία φορά με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας την Κυριακή (31/1) απέναντι στην Μπρίντιζι και πλέον είναι έτοιμος για να ζήσει την εμπειρία του Παναθηναϊκού. Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα της Πέμπτης (4/2, 20:00) με την Τσεντεβίτα δεν έχει, ομοίως και γι αυτόν απέναντι στην Αναντολού Εφές την επόμενη εβδομάδα (12/2, 21:45).

Κάτι που όμως δεν ισχύει και για το παιχνίδι με τον Κολοσσό (7/2, 16:00) για τη 17η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, εκεί όπου δεν υπάρχει σχετικός περιορισμός αναφορικά με την απόκτηση ξένου παίκτη.

Ενθουσιασμένος κι έτοιμος ο Χέινς

"Ενθουσιασμένος που ήρθα"

Παρά το προχωρημένο της ώρας και την ταλαιπωρία του ταξιδιού, ο 30χρονος κόμπο γκαρντ δεν έκρυψε τη χαρά του για το γεγονός πως από εδώ και στο εξής θα φορά την πράσινη φανέλα. Σε σημείο που δήλωσε πως " ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στην Ευρώπη και πολλούς τίτλους. Είναι στο κορυφαίο επίπεδο για πολλά χρόνια. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας", για να αναφερθεί εν συνεχεία στα στοιχεία που θα φέρει στη νέα του ομάδα:

" Μπορώ να δώσω φρεσκάδα, ενέργεια και εμπειρία από την Ευρωλίγκα. Θέλω να της προσφέρω την ώθηση που χρειάζεται. Νομίζω πως καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας ήμουν καλός στο κομμάτι του σκοραρίσματος. Είτε μέσω μακρινών σουτ, είτε μέσω κατάστασης στο ένας εναντίον ενός. Λειτουργώ καλά σε πικ εν ρολ καταστάσεις αλλά και στην άμυνα. Θέλω γενικά να δώσω το καλύτερο που μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Ερωτηθείς αν γνωρίζει τους νέους του συμπαίκτες (πχ Διαμαντίδη, Φώτση κτλ), απάντησε ότι: " Παρακολουθώ αυτά τα παιδιά πολλά χρόνια ενώ κάποιες φορές τους έχω αντιμετωπίσει. Είναι πολύ όμορφο που πλέον θα είμαι συμπαίκτης με αυτούς".

Αναφορικά με το μυστικό της επιτυχίας, σχολίασε: " Αισθάνομαι τυχερός που έχω παίξει σε τόσο καλές ομάδες και έχω αποκομίσει τόσο σημαντικές εμπειρίες. Έμαθα πως μόνο μέσω της σκληρής δουλειάς έρχονται τα αποτελέσματα. Θα παλέψω για το καλύτερο και να σπρώξω την ομάδα μπροστά".

Έπειτα από ερώτηση για το που μπορεί να φτάσει ο φετινός Παναθηναϊκός, επεσήμανε: " Οι πόρτες για τον Παναθηναϊκό είναι ανοιχτές. Το πιστεύω! Αν είμαστε όλοι μαζί νομίζω πως μπορούμε να φτάσουμε ψηλά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ