ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Έντι Ταβάρες: Αυτό είναι το μυθικό νέο 5ετές συμβόλαιο του γίγαντα της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Έντι Ταβάρες
Ο Έντι Ταβάρες EUROKINISSI - ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Έντι Ταβάρες (32 χρονών, 2.21 μέτρα) ανανέωσε και επισήμως το συμβόλαιό του για 5 χρόνια με την Ρεάλ, υπογράφοντας ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην Ευρώπη. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Ο Έντι Ταβάρες (32 χρονών, 2.21 μέτρα) έμεινε στην βάση του. Παρά τις δυσκολίες που υπήρξαν σε όλη την διάρκεια της σεζόν, η Ρεάλ κατάφερε τελικά να τον κρατήσει, δένοντάς τον μάλιστα μέχρι το 2029.

Είναι ένα καλοκαίρι που η Ρεάλ αποφάσισε να ρίξει - ξανά - πολλά λεφτά στην αγορά. Αρχικά ωστόσο αποφάσισε να κλειδώσει τους δικούς της σταρ. Αυτό έκανε με τον Μάριο Χεζόνια - τον οποίο επίσης έδεσε μέχρι το 2029 - αυτό έκανε και με τον Ταβάρες, προσφέροντάς του ένα χρυσό συμβόλαιο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα μεγαλύτερα αθλητικά ΜΜΕ της Ισπανίας, το συμβόλαιο του σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι προβλέπει ετήσιες αποδοχές ύψους 3 εκατ. ευρώ, με τον Ταβάρες να είναι πλέον ο πιο ακριβοπληρωμένος σέντερ στην Ευρώπη και ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες γενικά στην Γηραιά Ήπειρο. Συνολικά για επόμενα 5 χρόνια θα λάβει από την "βασίλισσα" το υπέρογκο ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι την σεζόν 2023/24 ο Ταβάρες είχε 9.4 πόντους, 6.9 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1.7 κοψίματα μέσο όρο σε 21 λεπτά συμμετοχής και 9.4 πόντους, 6.5 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και 1.5 κοψίματα μέσο όρο σε 23 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ