NCAA

Εντυπωσίασαν Κουφός και Πατ Καλάθης

Δεύτερη σερί νίκη για το Οχάιο Στέιτ με τον πολύ θετικό Κώστα Κουφό. Σούπερ εμφάνιση για τον Πατ Καλάθη

Πρώτος σκόρερ για τους "Μπάκαϊζ" ήταν ο Τζαμάρ Μπάλτερ με 27 πόνους, ενώ ο Εβάν Τέρνερ πρόσθεσε άλλους 17.
"Οι φίλαθλοι μας ήταν υπέροχοι. Μας βοήθησαν πολύ. Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στους παίκτες της Μινεσότα που πάλεψαν. Είναι μια πολύ καλή ομάδα κι ο Τάμπι Σμιθ ένας εξαιρετικός προπονητής. Παίζουν πολύ σκληρά.

Ο Τζαμάρ (Μπάτλερ) είναι ένας από τους καλύτερους σουτέρ στη ώρα. Εγώ προσωπικά θέλω να γίνω καλύτερος στο ποστ και να μπορώ να του βγάζω τη μπάλα για να σουτάρει. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα.

Επίσης θέλω να πηγαίνω πιο συχνά στις βολές. Πρέπει να πηγαίνω πιο κοντά στο καλάθι και να είμαι πιο δυνατός με τη μπάλα. Πρέπει να δουλέψω σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού"



τόνισε ο Κώστας Κουφός.

Για τον 17χρονο σέντερ μίλησε κι ο προπονητής της Μινεσότα, Τάμπι Σμιθ λέγοντας: "Ο Κώστας Κουφός ειναι ένα εντυπωσιακός πρωτοετής. Είναι κυρίαρχος γύρω από το καλάθι".

Τέλος ο Πατ Καλάθης, πέτυχε 24 πόντους (8/14 σουτ, αλλά και 9 ριμπάουντ) στη νίκη του Σεντ Τζόζεφς κόντρα στο Τεμπλ (68-67). Ο μεγάλος αδερφός του Νικ Καλάθη (από το Φλόριντα) σημείωσε ρεκόρ καριέρας, πετυχαίνοντας μάλιστα το νικητήριο σουτ στα 4''.




TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ