ΕΟΚ

ΕΟΚ: Με τη χρήση ψηφιακών μέσων η Γενική Συνέλευση για τις εκλογές

Σημαία με το σήμα της ΕΟΚ
Σημαία με το σήμα της ΕΟΚ INTIME

Οι εκλογές της ΕΟΚ είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν στις 15 Σεπτεμβρίου και όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί με τη χρήση ψηφιακών μέσων.

Στις 15 Σεπτεμβρίου πρόκειται να διεξαχθούν οι εκλογές της ΕΟΚ και η Ομοσπονδία προκήρυξε Γενική Συνέλευση, η οποία θα διεξαχθεί με τη χρήση ψηφιακών μέσων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Τo Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 61/11.7.2024 απόφασή του, τον ν.2725/1999 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει καθώς και του Καταστατικού της ΕΟΚ, προκηρύσσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση των σωματείων – μελών της ΕΟΚ, την 15η Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00 με τη χρήση ψηφιακών μέσων.

Μεταξύ των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης είναι η Διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την εκλογή Α) δεκαοκτώ (18) μελών του Διοικητικού Συμβούλιου (Πρόεδρος και δέκα επτά [17] τακτικά μέλη) και πλέον πέντε (5) αναπληρωματικών μελών και Β) 3 τακτικών μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής και 2 αναπληρωματικών καθώς και Γ) Τακτικού Εκπροσώπου της Ε.Ο.Κ. και αναπληρωτή του στην Ε.Ο.Ε."

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ