ΠΑΟΚ

Επαφές για Πένλαντ

Επαφές για Πένλαντ
Πένλαντ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης παίκτη μέχρι να επιστρέψει ο Ουάσιγκντον, άφησε ο Πιλαφίδης. Φήμες για Πένλαντ

Ο 26χρονος Αμερικανός είχε αγωνιστεί πέρυσι στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Κολοσσού Ρόδου και έχει ύψος 1.85μ., είναι απόφοιτος του Λάντεν ενώ έχει περάσει από την πολωνική Νότεκ, την Ομόνοια και στις 25/10 υπέγραψε στην Μπάγερν Λεβερκούζεν για να αντικαταστήσει τον τραυματία Γκόλντσμπερι με την οποία πρόσφατα έλυσε το συμβόλαιο του έχοντας 8.1 πόντους και 2.8 ασίστ σε 23΄ συμμετοχής.
Όσο για πέρσι στον Κολοσσό Ρόδου; Ο Πένλαντ είχε σε 32.4 λεπτά συμμετοχής κατά μ.ο. 17.7 πόντους με 56% στα δίποντα και 38% στα τρίποντα ενώ επίσης 2.3 ασίστ και 3.2 λάθη σε εννιά αγώνες.

Εκτός του Πένλαντ όμως σύμφωνα με πληροφορίες από πλευράς ΠΑΟΚ έχουν γίνει επαφές με τον 25χρονο Άλβιν Σνόου (1.86μ.) που αποφοίτησε το 2004 από το Ίστερν Ουάσιγκτον με 14.7 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ, ενώ φέτος στις 26/12 άφησε για προσωπικούς λόγους την γερμανική Τρίερ με 10.3 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ σε 24΄ σε 8 αγώνες). Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι τον Σνόου διεκδικεί και το Μαρούσι.

Όπως και να έχει όμως αναφορικά με το όλο θέμα οι σκέψεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι σε πρώτη φάση ο νεοφερμένος γκαρντ να χρησιμοποιηθεί μόνο στην Ευρώπη και στο ULEB Cup ώστε να μην "χαραμιστεί" η μια από τις δύο αλλαγές του Β΄ γύρου του πρωταθλήματος.

Κατά τα άλλα δεν είναι τόσο σίγουρο την στιγμή αυτή ότι τελικά η αποστολή του ΠΑΟΚ θα κάνει την επόμενη Δευτέρα το δύσκολο ταξίδι στο Καζάν για το παιχνίδι με την Ούνικς με πτήση τσάρτερ. Ο λόγος; Ότι στο αεροδρόμιο της Ρωσικής πόλης αναζητούν μηχάνημα που να "αποψύξει" το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο, μια και θα περιμένει εκεί για να πετάξει πίσω στην Θεσσαλονίκη με την θερμοκρασία δύσκολα θα είναι ψηλότερη από τους -10 βαθμούς Κελσίου.

Στην περίπτωση λοιπόν που η αποστολή του ΠΑΟΚ δεν μεταβεί με πτήση τσάρτερ στο Καζάν τότε δεν αποκλείεται τελικά να ακολουθηθεί το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Φρανκφούρτη-Καζάν με την επιστροφή ακόμα πιο δύσκολη και δεδομένη την ταλαιπωρία για το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής τρεις μέρες μετά στο Αιγάλεω. Όπως και να έχει το όλο θέμα θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ