ΑΡΗΣ

Επαφή Αγγέλου με Σαρικόπουλο

Επαφή Αγγέλου με Σαρικόπουλο

Ο Βαγγέλης Αγγέλου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ζήση Σαρικόπουλο για το πώς βλέπει τον ρόλο του στον Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ζήση Σαρικόπουλο είχε ο Βαγγέλης Αγγέλου για το πώς βλέπει τον ρόλο του στον Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 23χρονος διεθνής σέντερ μπορεί να έχει συμβόλαιο και για την νέα αγωνιστική περίοδο ωστόσο το μέλλον του όπως φαίνεται παραμένει ανοιχτό.

Το γιατί; Γιατί ναι μεν ο Σαρικόπουλος μπορεί να έχει συμβόλαιο ωστόσο η διοίκηση της ΚΑΕ αναμένεται να τον καλέσει για να του προτείνει μείωση όπως έγινε με τους Μούρτο και Τσακαλέρη.

Η εν λόγω συζήτηση αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα και σε αυτήν αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το αν θα παραμείνει ή όχι στο ρόστερ του Άρη και της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες εξάλλου μόνο τυχαίο δεν είναι ότι ο Αγγέλου θεωρώντας δεδομένη την παραμονή του Κώστα Χαρίση, καθώς είναι να υπογράψει από μέρα σε μέρα το νέου του συμβόλαιο, φέρεται να εξετάζει και μία άλλη περίπτωση σέντερ.

Εκτός του Χαρίση τυπική φαίνεται να είναι η παραμονή του Αμερικανού Τζέρεμι Χαντ ενώ η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης καταβάλει καθημερινά προσπάθεια για να διατηρήσει στο ρόστερ της και τον Μιχάλη Πελεκάνο. Ακόμη και προσωπική συνάντηση μέλους της διοίκησης με τον διεθνή φόργουορντ.

Εν τω μεταξύ η ΚΑΕ Άρης επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Παρασκευά Μουρατίδη με την εξής ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι η Ιστορία, η φανέλα και η καθημερινή προσπάθεια της Διοίκησης φερνουν στην ομάδα εργασίας του ΑΡΗ τον Παρασκευά Μουρατίδη, σε ρόλο operation manager».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ