ΑΡΗΣ

Επανέρχονται Μπράουν και Τάκερ

Επανέρχονται Μπράουν και Τάκερ
INTIME SPORTS

Μπόμπι Μπράουν και Πι Τζέι Τάκερ αναμένεται μετά την χθεσινή (Τετάρτη 09/02) τους απουσία στον επαναληπτικό ημιτελικό του Άρη με τον Παναθηναϊκό για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος στο Αλεξάνδρειο να κάνουν το Σάββατο (12/02) την επανεμφάνιση τους.

Οι δύο Αμερικανοί του Άρη το απόγευμα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο Αλεξάνδρειο με τον Σαρόν Ντρούκερ να αισιοδοξεί πως θα τους έχει και πάλι μεθαύριο στην διάθεσή του κόντρα στον Ηλυσιακό.

Υπενθυμίζεται πως ο Μπράουν είχε υποστεί διάστρεμμα στο τοπικό ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena ενώ ο Τάκερ είχε αισθανθεί ενοχλήσεις στην μέση του στην προπόνηση της Τρίτης.

Εν τω μεταξύ αναβολή για τις 10 Μαρτίου πήρε η εκδίκαση της προσφυγής του Λίνου Χρυσικόπουλου αφού οι δικηγόροι του Άρη απεργούσαν και δεν γινόταν να εκπροσωπήσουν νομικά την ομάδα της Θεσσαλονίκης σήμερα στην ΕΕΟΔΑΚ.

Ο 18χρονος διεθνής φόργουορντ βάσει νόμου οφείλει να κάνει προσφυγή από την στιγμή που δεν αποδέχτηκε τη μονομερής κατάθεση του επαγγελματικού του συμβολαίου από τον Άρη στον ΕΣΑΚΕ την 1η του Δεκέμβρη.

Ωστόσο μόνο τυχαίο δεν θεωρείται ότι ο Χρυσικόπουλος 2,5 μήνες μετά συνεχίζει να μην έχει υπογράψει το συμβόλαιό που του έχει προταθεί ενώ μετά την σημερινή δεύτερη αναβολή η διοίκηση της ΚΑΕ έχει περιθώριο μέχρι τις 10 Μαρτίου να τα βρει και τυπικά μαζί του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ