ΑΡΗΣ

Επανήλθε για τον Κόμματο

Επανήλθε για τον Κόμματο
INTIME SPORTS

Την ίδια ώρα που η αποστολή του Άρη βρίσκεται στο Πράβετς της Βουλγαρίας συνεχίζοντας την προετοιμασία της η διοίκηση της ΚΑΕ κινείται εκ νέου για την απόκτηση του Νέστορα Κόμματου.

Ο 34χρονος έμπειρος φόργουορντ τις τελευταίες δέκα ημέρες μπορεί να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με το Μαρούσι και να συμμετέχει στις προπονήσεις στο κλειστό του Αγίου Θωμά ωστόσο δεν έχει υπογράψει ακόμη το συμβόλαιο του.

Κάτι που έχει να κάνει εξαιτίας απαγορευτικού της FIBA στην ομάδα της Αθήνας να μπορέσει να πάρει το letter of clearance από την τουρκική ομοσπονδία δεδομένου ότι ο Κόμματος ολοκλήρωσε την περσινή χρονιά στην Μερσίν.

Το εκ νέου φλερτ της ΚΑΕ Άρης με τον Κόμματο ξεκίνησε ουσιαστικά χθες Παρασκευή και συνεχίστηκε σήμερα Σάββατο όπου σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε τηλεφώνημα του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, όπου μεταξύ άλλων υπήρξε και η σχετική νέα πρόταση.

Μία πρόταση σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με εκείνη προ δύο εβδομάδων με τα πάντα να εξαρτώνται πλέον μέσα στα επόμενα 24ωρα από το αν τελικά ο έμπειρος φόργουορντ θα αφήσει το Μαρούσι για να επιστρέψει στον Άρη μετά από εφτά χρόνια.

Η επιστροφή στην περίπτωση του Κόμματου είχε να κάνει το ότι το φλερτ που ξεκίνησε την Πέμπτη με τον Δημήτρη Χαριτόπουλο δεν ολοκληρώθηκε χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έπαψε να υφίσταται.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ