ΑΡΗΣ

Έπεισε Τόμας και σκέφτεται κοινοτικό

Έπεισε Τόμας και σκέφτεται κοινοτικό
INTIME SPORTS

Ο Τζον Τόμας τελικά θα παραμείνει στο ρόστερ του Άρη μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει κίνηση απόκτησης κοινοτικού φόργουορντ.

Ο 35χρονος Αμερικανός σέντερ που μέχρι χθες το βράδυ, της Παρασκευής, έδειχνε να το έχει πάρει σχεδόν απόφαση να αποχωρήσει από το ρόστερ κάτι τέτοιο δεν υφίσταται πλέον μετά την σημερινή του συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη.


Οι δυο τους τα είπανε για περίπου μία ώρα και όπως φάνηκε τον έπεισε να στρέψει την προσοχή του αποκλειστικά στις υποχρεώσεις του Άρη μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε και το χθεσινό τετ α τετ που είχε ο Τόμας με τον Λευτέρη Σούμποτιτς με αποτέλεσμα να δείχνει να μην σκέφτεται πλέον να αφήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης για να μετακομίσει στο Ισραήλ και την Χάποελ Ιερουσαλήμ.


Ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Ελληνοσλοβένος τεχνικός του Άρη να εισηγηθεί μέσα στις επόμενες μέρες στην διοίκηση της ΚΑΕ μετά την σημερινή απόκτηση του Αμερικανού Μπρένταν Γουίντερς και την απόκτηση ενός κοινοτικού φόργουορντ.


Κι όσο τέλος στο αγωνιστικό κομμάτι της σημερινής ημέρας μοναδικός παίκτης που δεν ήτανε στην διάθεση του Σούμποτιτς ήταν ο Χρήστος Ταπούτος για δεύτερη συνεχόμενη μέρα με τον Έλληνα φόργουορντ να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ