EUROLEAGUE

Επενδυτές έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την εξαγορά μειοψηφικού πακέτου της EuroLeague, σύμφωνα με το Reuters

EUROLEAGUE 2023-2024 / FINAL-4 /   (KLODIAN LATO / EUROKONISSI)
EUROLEAGUE 2023-2024 / FINAL-4 / (KLODIAN LATO / EUROKONISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, επενδυτικές εταιρίες ιδιωτικών κεφαλαίων έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την εξαγορά μειοψηφικού μεριδίου της EuroLeague Commercial Assets (ECA), του οργανισμού που κατέχει EuroLeague και EuroCup.

Ενδιαφέρον από επενδυτές έχει προσελκύσει η EuroLeague Commercial Assets (ECA), ο οργανισμός που κατέχει την EuroLeague και το EuroCup, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Όπως σημειώνουν πηγές στο δημοσίευμα, μια πιθανή πώληση μεριδίου της εταιρίας εκτιμάται γύρω στα 1.07 δισεκατομμύρια δολάρια.

Οι πολυμετοχικοί οργανισμοί επενδυτών, συμπεριλαμβανομένων της BC Partners, της EQT και της General Atlantic εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για το μειοψηφικό μερίδιο τις προηγούμενες εβδομάδες, ενώ υπάρχουν ακόμα τρεις εταιρίες που έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Μάλιστα οι εταιρίες επενδυτικών ιδιωτικών κεφαλαίων παρουσιάζονται να έχουν ρωτήσει τις 13 ομάδες - μετόχους, για να τους μεταφέρουν πώς εκλαμβάνουν μια πιθανή τέτοια κίνηση.

Μάλιστα, το πρακτορείο Reuters φαίνεται ότι επικοινώνησε με την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης, που αρνήθηκαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ