ΤΡΙΚΑΛΑ

Επέστρεψε ο Κάντζι

Ο Κένι Κάντζι μετά την επιστροφή του στις υποχρεώσεις των Τρικάλων BC Aries προχώρησε σε δήλωση μεταμέλειάς του.

Το μεσημέρι ο Κένι Κάντζι απολογήθηκε ενώπιον του Γενικού Διευθυντή της ομάδας των Τρικάλων Bc Aries Ευθύμη Ρεντζιά και τέθηκε εκ νέου στην διάθεση του Κώστα Φλεβαράκη.

Ο Καμερουνέζος σέντερ μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων στα οποία υπέπεσε την περασμένη εβδομάδα έδειξε ειλικρινή μεταμέλεια.

Ζήτησε συγγνώμη από τον προπονητή του και από όλη την ομάδα και τους φιλάθλους της με αφορμή την εντός έδρας ήττα από τον Πανελευσιανικό και έστειλε το δικό του μήνυμα για την συνέχεια. Μετά από αυτήν την εξέλιξη επέστρεψε στις προπονήσεις.

Ο Κάντζι μετά από αυτά τα γεγονότα είναι ξανά στην διάθεση του Φλεβαράκη για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, με πρώτη αυτή, το Σάββατο στην Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα.

"Θέλω αρχικά να ζητήσω συγνώμη στο προπονητικό τιμ, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους των Τρικάλων διότι λόγω δικών μου προβλημάτων στοίχισα στην ομάδα μία νίκη.

Είμαι πολύ λυπημένος και θέλω να διαβεβαιώσω τους φιλάθλους ότι αγαπώ την ομάδα, τους συμπαίκτες μου και αυτήν την πόλη και θέλω να κάνω μία εξαιρετική σεζόν εδώ.

Είμαι εδώ για να μείνω και να παίζω σε κάθε παιχνίδι με το 110% των δυνατοτήτων μου βοηθώντας να πετύχει η ομάδα τους στόχους της", ήταν η δήλωση του Κάντζι.

Ο Καμερουνέζος θα πρέπει να σημειωθεί ότι μετά την συνάντηση που είχε το μεσημέρι με τον τεχνικό διευθυντή των Τρικάλων BC Aries συμμετείχε κανονικά στην απογευματινή προπόνηση υπό τις οδηγίες του Κώστα Φλέβαράκη.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ