ΑΡΗΣ

Έπιασε δουλειά ο Αγγέλου

Έπιασε δουλειά ο Αγγέλου
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Αγγέλου είναι ο αντικαταστάτης του Βαγγέλη Αλεξανδρή στην τεχνική ηγεσία του Άρη, καθώς συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση των "κιτρίνων" και έκανε την πρώτη του προπόνηση στο "Αλεξάνδρειο".

Ο Άρης δεν έμεινε για πολύ "ακέφαλος" καθώς πριν καν συμπληρωθούν 24 ώρες από την αποχώρηση του Βαγγέλη Αλεξανδρή από τον πάγκο, ευρέθη ο διάδοχός του.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Αγγέλου, συνεργάτη πέρυσι του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο του Ολυμπιακού, με τον Έλληνα τεχνικό να "δίνει τα χέρια" το πρωί της Πέμπτης με τον πρόεδρο των "κιτρίνων" και στη συνέχεια να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση στο "Αλεξάνδρειο".

"Μιλούσαμε όλο το βράδυ, είμαι εδώ, συμφώνησα με τη διοίκηση του Άρη θα ήθελα να ευχαριστήσω για την τιμή και την ευκαιρία.

Όπως καταλαβαίνετε είναι και ο χρόνος και η περίοδος που θα πρέπει να ενημερωθώ για κάποια πράγματα και θα μπορέσουμε να πούμε τις επόμενες μέρες περισσότερα.

Ο Άρης είναι ένα μεγάλο μέγεθος στη μπασκετική ιστορία, πολύ βαρύς τόμος και σε αυτή τη σελίδα που ανοίγεται θα προσπαθήσουμε όλοι να κάνουμε το καλύτερο", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος τεχνικός του Άρη, και συνέχισε:

Έπιασε δουλειά ο Αγγέλου

Ο Βαγγέλης Αγγέλου στην πρώτη του προπόνηση στο "Αλεξάνδρειο"

"Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι πρωταγωνιστές στην ομάδα είναι οι παίκτες. Αν είναι δυνατόν να έχουν την λιγότερη πίεση. Την ευθύνη την έχω πάντα εγώ αποκλειστικά".

Να σημειωθεί πως το ντεμπούτο του Βαγγέλη Αγγέλου στον πάγκο του Άρη θα είναι εντός έδρας, με αντίπαλο τον Ηλυσιακό στο "Αλεξάνδρειο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ