ΑΡΗΣ

Επικεφαλής ομίλου του Eurocup

Επικεφαλής ομίλου του Eurocup
Ράντσικ

Μία μέρα πριν από την κλήρωση των ομίλων του Eurocup της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Βαρκελώνη με τον Άρη να συμπεριλήφθηκε στις οχτώ ομάδες που θα τεθούν επικεφαλής ομίλων.

Κάτι ανάλογο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ισχύει και για μία ακόμη ελληνική ομάδα τον Πανελλήνιο με τον ΠΑΟΚ να τοποθετήθηκε στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας.

Μαζί με τους Άρη και Πανελλήνιο επικεφαλής των οχτώ ομίλων του Eurocup στην αυριανή κλήρωση της Βαρκελώνης θα είναι η ρωσική Ούνικς Καζάν, η γερμανική Άλμπα Βερολίνου, η ιταλική Μπενετόν Τρεβίζο, η ισπανική Γκραν Κανάρια, η σέρβικη Χέμοφαρμ αλλά και η επίσης ισπανική Καχασόλ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το σημερινό πρόγραμμα του Σαρόν Ντρούκερ περιελάμβανε διπλό ραντεβού για τους παίκτες του. Το πρωί με βάρη και σουτ και το απόγευμα με οικογενειακό διπλό αντί για φιλικό όπως αποφάσισε ο Ισραηλινός τεχνικός του Άρη.

Συνάμα ο Ντρούκερ συνεχίζει να «ξεσκονίζει» την κοινοτική αγορά για την εύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης στην θέση του σέντερ. Ένας από τους παίκτες που τον απασχόλησαν είναι ο Μάρτιν Ράντσικ.

Πρόκειται για τον 32χρονο διεθνή Τσέχο με ύψος 2.04μ. ο οποίος δεσμεύεται με 15νθήμερο συμβόλαιο με την Μπιλμπάο του Φώτη Κατσικάρη το οποίο είχε υπογράψει στις αρχές του Οκτώβρη και λήγει μεθαύριο. Ωστόσο η πολύ καλή του εμφάνιση το Σάββατο κόντρα στην Βαλένθια για την 2η αγωνιστική της ACB ανέβασε το κασέ του.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μετά και την οριστική όπως όλα δείχνουν απόφαση του Ντρούκερ να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Αμερικανό Μπράιαντ Ντάνστον να κινηθεί για άλλον κοινοτικό σέντερ και μάλιστα για την βασική του πεντάδα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ