EUROLEAGUE

"Επίκινδυνη η Μάλαγα"

"Επίκινδυνη η Μάλαγα"
Βάντερπουλ

Ο Ντέιβιντ Βάντερπουλ κατέγραψε τις σκέψεις του στο blog του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα

Έρχεται το Φάιναλ Φορ! Η συγκίνηση και η αναστάστωση είναι εμφανής, ενώ η προετοιμασία σε όλα τα θέματα είναι σε υψηλά επίπεδα. Είναι η τρίτη συμμετοχή μου σε Φάιναλ Φορ, αλλά την περιμένω όπως και την πρώτη. Δεν έχουμε πιστέψει περισσότερο από όσο πρέπει στους εαυτούς μας. Ο κόουτς Μεσίνα μας έχει τονίσει, ότι αυτό που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, είναι τον ημιτελικό κόντρα σε μια δυνατή ομάδα, όπως είναι η Μάλαγα. Το ότι τα media έχουν γράψει πως έχουμε τον πρώτο λόγο για τον τελικό, αυτό κάνει τη Μάλαγα ακόμη πιο επικίνδυνη.

Σίγουρα, ο Μάρκους Μπράουν θα έχει ένα παραπάνω κίνητρο, αφού θα παίξει εναντίον της παλιάς του ομάδας, με την οποία είχε συμμετάσχει στο Φάιναλ Φορ δύο φορές. Η Ουνικάχα είναι ομάδα με περηφάνια και με πολύ καλούς παίκτες. Ξέρουν από πρωταθλητισμό, παρότι δεν έχουν εμπειρία από Φάιναλ Φορ. Η δική μας ομάδα έχει πολλή εμπειρία. Ο Ζεβροσένκο πάει στο 7ο Φάιναλ Φορ. Ο Άντερσεν και ο Σμόντις έφτασαν τα τέσσερα. Ελπίζω όλη αυτή η εμπειρία να μας βοηθήσει. Κάθε πλεονέκτημα που έχεις μπορεί να μετρήσει.

Έπαιξα με τον Μπούτσι Θόρντον στο πρώτο φάιναλ φορ, αλλά τώρα δεν είμαστε μαζί. Όμως, παντά θα είναι μαζί μου, είτε είναι στο γήπεδο, είτε όχι. Χάσαμε την ευκαιρία που είχαμε το 2004, πέρυσι ήμασταν αντίπαλοι και φέτος δεν θα είναι εκεί. Θα μιλήσω μαζί του πριν τους αγώνες. Πέρυσι, αφού έδωσα τη φανέλα μου στη γυναίκα μου, ο Μπούτσι ήταν ο επόμενος άνθρωπος που στεκόταν εκεί μαζί μου και με αγκάλιαζε. Ξέρω ότι θέλει να νικήσουμε και θα προσπαθήσω μαζί με τους συμπαίκτες μου να γίνει αυτό πραγματικότητα.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ταού στον άλλον ημιτελικό και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Μια σκληρή μάχη, καθώς και οι δύο ομάδες έπαιξαν εξαιρετικά σε όλη τη σεζόν. Ο Παναθηναϊκός σαφώς και θα έχει καλή ψυχολογία αλλά και πολλή ένταση, καθώς παίζει στην έδρα του με χιλιάδες οπαδούς του. Η Ταού είναι σπουδαία ομάδα και θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον ματς.








TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ