ΑΡΗΣ

Επικοινωνία με Τσαλδάρη

Επικοινωνία με Τσαλδάρη

Ο κόουτς Βαγγέλης Αλεξανδρής ήρθε σε επικοινωνία με τον Δημήτρη Τσαλδάρη για την ενίσχυση της περιφέρειας του Άρη.

Σε επαφή με τον Δημήτρη Τσαλδάρη ήρθε ο προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής με τον 31χρονο γκαρντ πάντως να μην έχει στα χέρια του κάποια επίσημη πρόταση.

Το φλερτ πάντως περί επιστροφής του Τσαλδάρη στον Άρη δεν είναι το πρώτο από την στιγμή που αποτέλεσε παρελθόν το καλοκαίρι του 2009 χωρίς όμως κάποιο τέτοιο ώστε να μετουσιωθεί σε γάμο.

Ο Τσαλδάρης υπενθυμίζεται ότι προ ημερών έχασε στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Ζλάτιμπορ την υπογραφή του συμβολαίου του εξαιτίας τραυματισμού του που όμως τον έχει ξεπεράσει.

Σύμφωνα με φημολογία από την Αθήνα βρίσκεται και στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ενώ έχει και μία πρόταση από την Ιταλία όπου έχει αγωνιστεί την τελευταία διετία.

Κατά τα άλλα και όσον αφορά τον Ντάριλ Γουότκινς σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και μετά την εμφάνισή του στο χθεσινό φιλικό στο Αλεξάνδρειο με την τουρκική Ολίν Εντιρνέ πήρε παράταση παραμονής για άλλη μία εβδομάδα.

Ο 26χρονος Αμερικανός σέντερ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πρόκειται να αγωνιστεί και στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου στο κλειστό της Καλαμίτσας της Καβάλας με την τοπική ομάδα.

Μάλιστα ο Γουότκινς δεν αποκλείεται να ακολουθήσει την αποστολή του Άρη και στην Αγία Πετρούπολη όπου είναι να δώσει το παρών στο τουρνουά της Σπαρτάκ το διάστημα 4-7 Οκτωβρίου.

Εκτός του Αμερικανού σέντερ στο χθεσινό φιλικό με την τουρκική Ολίν Εντιρνέ πολύ καλή παρουσία είχε ο νεαρός γκαρντ Τάσος Δήμας σε αντίθεση με τον Σέρτζιο Κεϊρούς απόρροια και των ουκ ολίγων παρατηρήσεων που δέχθηκε από τον Αλεξανδρή κυρίως για την αμυντική του εικόνα.

Ο Άρης έχει ρεπό σήμερα με την επιστροφή στις προπονήσεις να έχει οριστεί για αύριο με διπλό ραντεβού στο Αλεξάνδρειο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ