ΑΡΗΣ

Επιμένει για Κένταλ

Επιμένει για Κένταλ
Κένταλ

Μάχη με τον Πανιώνιο, για την απόκτηση του Λαβόλ Κένταλ, δίνει ο Άρης. Αναμένεται το διαβατήριο του Μάσεϊ

Στην περίπτωση που ο Μάσεϊ γίνει υπήκοος Σλοβακίας τότε αυτόματα θα αποκτήσει το δικαίωμα να αγωνίζεται ως κοινοτικός και παράλληλα θα αδειάσει η μία από τις δύο θέσεις των ξένων στο ρόστερ του Άρη για τη νέα χρονιά με την άλλη να είναι κατειλημμένη από τον Μπρέισι Ράιτ.
Παράλληλα ο Μάσεϊ θα καταλάβει θέση στο κοινοτικό καρέ του Άρη για τις εν Ελλάδι υποχρεώσεις του με τις άλλες δύο να κατέχουν ήδη οι Τερέλ Καστλ και Χάνο Μότολα και την τέταρτη να αναμένεται να καταλάβει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Λεβόν Κένταλ με τον διεθνή Καναδό να έχει στην κατοχή του ιρλανδικό διαβατήριο.

Κι αν στον Άρη επιμένουν για την απόκτηση του Κένταλ κάτι ανάλογο θα πρέπει να σημειωθεί ότι ισχύει και για τον Πανιώνιο ενώ ήδη στην διάρκεια του καλοκαιριού ενδιαφέρον για την απόκτησή του από την Ελλάδα είχαν δείξει επίσης η Ολύμπια Λάρισας και το Αιγάλεω.

Εκείνο βέβαια που συνεχίζει να παραμένει άγνωστο για τον Άρη είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τις περιπτώσεις του διεθνούς Λιθουανού φόργουορντ, Σιμόνας Σεραπίνας, και του Αμερικανού με διαβατήριο από τα Σκόπια ελέω Άρη, Κέβιν Φλέτσερ. Κι αν με τον πρώτο όλα παραμένουν ανοιχτά η κατάσταση φαίνεται να είναι πιο ξεκάθαρη για τον δεύτερο που αναζητείται ομάδα να δοθεί με την μορφή δανεισμού χωρίς να αποκλείεται και το να αποτελέσει παρελθόν.

Επίσης η περίπτωση του Νέστορα Κόμματου είναι πάντα στο προσκήνιο με εξελίξεις να αναμένεται να υπάρχουν και σε αυτήν μετά το ξεκαθάρισμα με τις εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Τζερεμάια Μάσεϊ, όπως ισχύει και με το αν θα αποκτηθεί ένας ακόμη Αμερικανός για παρτενέρ του Μπρέισι Ράιτ στο δίδυμο των ξένων του Άρη της νέας χρονιάς.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ