ΑΡΗΣ

Επιμένει για Κλαρκ

Επιμένει για Κλαρκ
Κλαρκ

Το όνομα του Κίκι Κλαρκ φιγουράρει ψηλά στην λίστα του Αντρέα Ματσόν για το ρόστερ του Άρη

Ο Αμερικανός γκαρντ πέρυσι αγωνίστηκε στην Ιταλία και την Σκαβολίνι αξιοποιώντας κατά τον καλύτερο τρόπο την χρονιά του στην Α1 με το Αιγάλεω και μάλιστα ως Βούλγαρος όμως όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να παραμείνει στην ομάδα του Πέζαρο. Στον Άρη ο Αντρέα Ματσόν μπορεί να μην είναι ακόμα και επίσημα πάλι προπονητής της ομάδας, αιτία το ότι δεν έχει λυθεί το συμβόλαιό του με την Φορτιτούντο Μπολόνια, ωστόσο στο τριήμερο παραμονής του στην Αθήνα υπέδειξε στην διοίκηση της ΚΑΕ την απόκτηση του Κλαρκ. Στα συν εξάλλου της περίπτωσης του Κλαρκ είναι ότι θα καταλαμβάνει θέση κοινοτικού και όχι ξένου με το βουλγάρικο διαβατήριο που έχει στην κατοχή του.

Η κίνηση αυτή της εισήγησης για την απόκτηση του Κλαρκ φανερώνει ξεκάθαρα ότι ο Ντάριους Ουάσιγκτον δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ιταλού τεχνικού για το λόγο ότι ο τρόπος παιχνιδιού του δεν ταιριάζει με αυτόν που έχει στο μυαλό του. Βέβαια θα πρέπει να λυθεί το συμβόλαιό του που λήγει το επόμενο καλοκαίρι και ήδη έχουν ξεκινήσει προσπάθειες πώλησής του με την ρωσική Ούνιξ Καζάν να δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο.

Όσο για τους υπόλοιπους από τους παίκτες του Άρη που βρίσκονταν στο ρόστερ της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε; Σάββας Ηλιάδης και Λάζαρος Αγαδάκος βρίσκονται σίγουρα στα πλάνα του Ματσόν σε αντίθεση με τους Καλαϊτζή, Τέρι και Μότολα. Δύσκολα να μείνει ο Ράιτ ενώ στα υπόψη βρίσκεται ο Μπόισα ενώ ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο παραμονής του Παντελιάδη. Σχετικά με τον Τσαλδάρη αν και το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι υπάρχει η διάθεση από την διοίκηση της ΚΑΕ για την επέκτασή του.

Ο Ματσόν εν τω μεταξύ το απόγευμα μετά από ένα τριήμερο παραμονής στην Αθήνα και επαφών με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης και μάνατζερ παικτών πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Ιταλία. Την Κυριακή ωστόσο πρόκειται να ξεκινήσει το νέο του ταξίδι την φορά αυτή για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και το Ορλάντο όπου θα παρακολουθήσει το καμπ με παίκτες που έχουν δηλώσει συμμετοχή στα φετινά ντραφτ του ΝΒΑ.





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ