ΑΡΗΣ

Επιμένει για τον Μάρκοβιτς

Επιμένει για τον Μάρκοβιτς
INTIME SPORTS

Ο Νέναντ Μάρκοβιτς αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΚΑΟΔ αποτελεί την πρώτη επιλογή της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης για τον διάδοχο του Βαγγέλη Αγγέλου θεωρώντας πως η αυριανή μέρα θα αποτελέσει κριτήριο.

Η πρώτη επιλογή της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης για τον διάδοχο του Βαγγέλη Αγγέλου παραμένει ο Νέναντ Μάρκοβιτς παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΚΑΟΔ.

Στις τάξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης φέρεται να έχουνε βολιδοσκοπήσει ήδη τις προθέσεις του Βόσνιου τεχνικού εισπράττοντας θετική διάθεση και θεωρούνε πως η αυριανή μέρα θα αποτελέσει κριτήριο.

Στον Άρη φρόντισαν να μην μείνουνε εκεί και έχοντας εισπράξει το θέλω του Βόσνιου τεχνικού φρόντισαν να βολιδοσκοπήσουνε και τη διοίκηση του ΚΑΟΔ για να τσεκάρουνε τις προθέσεις τους.

Κι αυτό γιατί ο Μάρκοβιτς έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες στην ομάδα της Δράμας δεν έδειξαν να είναι αρνητικοί χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι διατεθειμένοι να λύσουνε χωρίς όφελος το συμβόλαιό του.

Πλέον στον Άρη θεωρούνε πως το βράδυ θα υπάρξει επικοινωνία ή ακόμη και συνάντηση μεταξύ της διοίκησης της ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ και του Μάρκοβιτς από όπου θα φανεί και το αν θα μπορεί να αποτελέσει τελικά τον διάδοχο του Αγγέλου.

Κάτι που φανερώνει ότι και στην ομάδα της Θεσσαλονίκης υπάρχει αισιοδοξία για συμφωνία με τον Βόσνιο τεχνικό. Το σίγουρο πάντως είναι ότι την αυριανή προπόνηση θα κάνουνε οι Παρασκευάς Μουρατίδης και Σάββας Καμπερίδης.

Ο operation manager της ΚΑΕ και επιλογή του Αγγέλου όπως και το μέλος του τεχνικού τιμ και μέχρι χθες βοηθός του Χαλκιδιώτη τεχνικού που το απόγευμα βρέθηκε στην προπόνηση μαζί με τον γιο του και αποχαιρέτησε άπαντες.

Κι αυτό γιατί αύριο το πρωί αν και παραμονή των Χριστουγέννων θα ταξιδέψει οδικώς για την Κωνσταντινούπολη μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του μέχρι το καλοκαίρι του 2016 με την Εφές Ανατόλου.

Πάντως το θέμα προπονητή και ο διάδοχος του Αγγέλου θα κρίνουνε το ποιος θα είναι στην άκρη του πάγκου του Άρη στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ίκαρο Χαλκίδας στη Nick Galis Hall του Αλεξανδρείου.

Σε περίπτωση μη συμφωνίας τότε στον πάγκο του Άρη θα καθίσει το δίδυμο του Παρασκευά Μουρατίδη με τον Σάββα Καμπερίδη που προ ετών ο πρώτος είχε αποτελέσει προπονητή του δεύτερου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ