ΑΡΗΣ

Επιμένει η Χάποελ για Τόμας

Επιμένει η Χάποελ για Τόμας
INTIME SPORTS

Στο στόχαστρο της Χάποελ Ιερουσαλήμ συνεχίζει να βρίσκεται ο Τζόν Τόμας, καθώς ο Κάτας "καλοβλέπει" τον παίκτη του Άρη

Ο Όντεντ Κάτας συνεχίζει να αναζητεί παίκτη για την ενίσχυση της ρακέτας του και συνεχίζει να έχει όλες αυτές τις τελευταίες μέρες στην Νο1 της λίστας του το όνομα του Αμερικανού της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι η διοίκηση της ισραηλινής ομάδας είχε προχωρήσει προ ημερών σε σχετική πρόταση στον Ισραηλινό εκπρόσωπο του Τόμας.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι ποια θα είναι η απόφαση του Λευτέρη Σούμποτιτς όσον αφορά τις αλλαγές που είναι να επέλθουνε στο ρόστερ του για το υπόλοιπο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Την ίδια ώρα πληροφορίες κάνουνε λόγο πως ο Τόμας δείχνει να είναι θετικός στο να αποχωρήσει από τον Άρη και να συνεχίσει την καριέρα του στην Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Όλα αυτά ενώ απομένει ανοιχτό το θέμα του τι μέλλει γενέσθαι και με τον Πι Τζέι Τάκερ αλλά και με την σκέψη κίνηση απόκτησης κοινοτικού φόργουορντ που θα βοηθήσει στις θέσεις του σμολ φόργουορντ και του πάουερ φόργουορντ.

Σε μία θέση όπου ο Χρήστος Ταπούτος στο χθεσινό παιχνίδι με την Λε Μαν στο Αλεξάνδρειο έδειχνε να είναι απελπιστικά μόνος του και να χρειάζεται και ανάσες και βοήθεια ώστε να μπορέσει να προσφέρει τα αναμενόμενα.

Κατά τα άλλα στα εκτός αγωνιστικού χώρου απομένει να φανεί μέσα στις επόμενες μέρες το τι μέλλει γενέσθαι με την ενδεχόμενη αγορά μετοχών της ΚΑΕ Άρης από τον Κύπριο επιχειρηματία, Πέτρο Πάλμα, ο οποίος μεταξύ άλλων είναι μέλος της ΣΑΡΙΣΑ μετά και την χθεσινή συνάντηση στα γραφεία της ΚΑΕ που ακολούθησε του παιχνιδιού με την Λε Μαν.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ