ΑΡΗΣ

Επιμένει ο Σκορδίλης για το 75% του χρέους

Επιμένει ο Σκορδίλης για το 75% του χρέους
INTIME SPORTS

Ο Γάιος Σκορδίλης επιμένει να θέλει το 75% των χρημάτων που έχει λαμβάνειν από την ΚΑΕ Άρης και όχι το 50% που του έχει προταθεί.

Το 75% των χρημάτων που έχει λαμβάνειν από την ΚΑΕ Άρης επιμένει να θέλει ο Γάιος Σκορδίλης και όχι το 50% που του έχει προταθεί.

Αυτό προέκυψε και από την χθεσινή επικοινωνία με τον Κερκυραίο σέντερ του Πανιωνίου να επιμένει και στο να του καταβληθούνε με την επίτευξη της συμφωνίας το 1/3 των χρημάτων.

Για την ΚΑΕ Άρης η συμφωνία της με τον Σκορδίλη που θα πρέπει να γίνει μέχρι το τέλος του μήνα θα διευκολύνει την υπαγωγή της στο άρθρο 99 και την άρση του απαγορευτικού των μεταγραφών της FIBA.

Ο Σκορδίλης επικοινώνησε χθες με τον Θόδωρο Κουρόγλου μετά και από την κουβέντα που είχανε μία μέρα πριν στο σύντομο τετ α τετ τους στο παρκέ του Nick Galis Hall στο περιθώριο του παιχνιδιού μεταξύ του Άρη και του Πανιωνίου.

Στην κουβέντα που είχανε του γνωστοποίησε για μία ακόμη φορά τις οικονομικές του απαιτήσεις περί του 75% από τις 120.000 ευρώ που διεκδικεί που δεν αφορούνε μόνο δεδουλευμένα.

Την ίδια ώρα που οι υπόλοιποι εφτά παίκτες που εκπροσωπεί ο νομικός Νίκος Πετράτος έχουνε συμφωνήσει να εισπράξουνε το 50%, με αποτέλεσμα να υπάρξει και νέα επικοινωνία στις προσεχείς ημέρες.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ