ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιμένει ο Τσίλντρες για τους διαιτητές

Επιμένει ο Τσίλντρες για τους διαιτητές
Τσίλντρες

O Τσίλντρες γράφει πάλι για τους διαιτητές. Περάσοβιτς: "Φαβορί της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός"!

"Τι να χαλαρώσω; Δεν είναι μυστικό..." είπε σε ένα οπαδό του Παναθηναϊκού, που μέσω του twitter, τον προέτρεψε να ηρεμήσει.

Και μιλώντας στον φίλο του Ζάζα Πασιούλια, σχολίασε: " Είναι σαν να μην ενδιαφέρονται. Μοιάζουν να θέλουν, από την πρώτη στιγμή, να πάρουν τον έλεγχο των αγώνων".

Ο Τσίλντρες δεν κρύβει τα παράπονά του για την αντιμετώπιση που τυγχάνει ο ίδιος από τους διαιτητές στην Ελλάδα. Προφανώς θεωρεί ότι δεν παίρνει τα φάουλ που δικαιούται, ενώ στο Μαρούσι διαμαρτυρόταν και για τα τρία φάουλ που του σφυρίχτηκαν.

Τα δυο, μάλιστα, νωρίς-νωρίς στο πρώτο ημίχρονο, όταν και ο Γιαννάκης τον απέσυρε από τον αγωνιστικό χώρο με σαφή πρόθεση να τον προφυλάξει.

Οι "ερυθρόλευκοι" πάντως, έβαλαν στην άκρη το ματς στο Μαρούσι και σκέφτονται μόνο τον αγώνα της Τετάρτης εναντίον της Τσιμπόνα, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η τρίτη συνεχόμενη νίκη στο τοπ-16 της Ευρωλίγκας είναι το μοναδικό ζητούμενο.

Ο Γιαννάκης, πάντως, δεν ξέχασε στην προπόνηση της Δευτέρας να κάνει αρκετές παρατηρήσεις στους παίκτες για τα όποια λάθη έκαναν (και δεν ήταν λίγα) στο παιχνίδι της Κυριακής. Έτσι κι αλλιώς ο στόχος της ομάδας στο πρωτάθλημα δεν αλλάζει. Για να κατακτήσει την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου, θα πρέπει να νικήσει τον Παναθηναϊκό μέσα στο ΟΑΚΑ.

Από την άλλη, πάντως, μια ήττα από τον Παναθηναϊκό, ενδεχομένως να τον ρίξει σε περιπέτειες άλλου είδους, καθώς σε αυτή τη περίπτωση κινδυνεύει να βρεθεί, ακόμη, και στην τρίτη θέση.

Προς το παρόν, πάντως, οι "ερυθρόλευκοι" στρέφουν το ενδιαφέρον τους στον αγώνα με την Τσιμπόνα και μετά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στις 20 του μηνός...

Περάσοβιτς:"Είναι φαβορί της Ευρωλίγκας!"

Στο μεταξύ, η Τσιμπόνα έρχεται χωρίς τον Βούκσιτς, ενώ ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς στάζει μέλι για τον Ολυμπιακό: " Με την προσθήκη του Κλέιζα έχει βρει ακόμη περισσότερη ποιότητα και ένα παίκτη που φέρνει τεράστια δύναμη και ενέργεια σε μια ομάδα που είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις" σχολίασε ο κόουτς της πρωταθλήτριας Κροατίας.

Τι άλλο είπε; " Κατά τη γνώμη μου δεν είναι μόνο ένας βασικός υποψήφιος για να πάρει μέρος στο φάιναλ-φορ, αλλά και ένα φαβορί για να κατατκήσει τον τίτλο φέτος. Μπορεί πέρσι να τον νικήσαμε στο γήπεδό του, στον Πειραιά όμως οι πιθανότητές μας είναι μικρές. Εκεί μέσα είναι ανίκητος και μια από τις λίγες ομάδες στην Ευρώπη, που εντός έδρας δεν χάνει ποτέ".

Ο Περάσοβιτς είναι ενήμερος για την ήττα του Ολυμπιακού στο Μαρούσι: "Δεν παίζει κανένα ρόλο. Αυτή τη στιγμή οι αντίπαλοί μας βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Εν πάση περιπτώσει, ταξιδεύουμε στην Ελλάδα για να παίξουμε, όσο μπορούμε καλύτερα, σε ένα ματς υψηλού επιπέδου".





















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ