ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Επίσημα τέλος ο Σμόντις

Επίσημα τέλος ο Σμόντις

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Ματίας Σμόντις έπειτα από έξι χρόνια.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι πρωταθλητές Ρωσίας για το τέλος της συνεργασίας τους με τον Ματίας Σμόντις:

" Μετά από κουβέντα με τον παίκτη και λαμβάνοντας υπόψη και τις δύο πλευρές, η ομάδα μας αποφάσισε να κάνει χρήση του ειδικού όρου στο συμβόλαιο και να αποδεσμεύσει τον Ματίας Σμόντις.

Ο φόργουορντ αγωνίστηκε για 6 ολόκληρες σεζόν στην ΤΣΣΚΑ και του ευχόμαστε χαρά για την οικογένεια του και επιτυχίες στην συνέχεια της καριέρας του".

Βατούτιν: "Σε λαμπρές στιγμές..."

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν δήλωσε: " Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι ο Ματίας ήταν ένα σημαντικό μέλος της ομάδας μας που συμμετείχε σε πολλές λαμπρές στιγμές. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου στην θέση του αλλά αυτό που κάνει πιο δύσκολο για μένα να τον αποχαιρετήσω είναι ότι είναι πραγματικός μου φίλος.

Είναι σπουδαίος παίκτης, αρχηγός, δάσκαλος και βοηθός του προπονητή μέσα στο γήπεδο. Έχει ισχυρό χαρακτήρα και καλή καρδιά και είναι καλό πρότυπο για τους νέους αθλητές. Είμαι σίγουρος ότι θα τον δούμε αρκετές φορές στο γήπεδο να παρακολουθεί αγώνες της ομάδας με την μεγάλη υπέροχη οικογένεια του".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ