ΑΡΗΣ

Επίσκεψη από Ιωαννίδη-Βενιζέλο

Ο Γιάννης Ιωαννίδης κι ο Ευάγγελος Βενιζέλος επισκέφτηκαν το πρωί της Τετάρτης τα γραφεία της ΚΑΕ

Ο λόγος για τον βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Ιωαννίδη, αλλά και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, οι οποίοι ενημερώθηκαν διεξοδικά από τους ανθρώπους του Άρη για τα "φλέγοντα" ζητήματα που αφορούν την ομάδα μπάσκετ, του ποδοσφαίρου αλλά και όλων των υπολοίπων τμημάτων που έχει την επιμέλεια ο ΑΣ.
Στις συναντήσεις με τις δύο εξέχουσες πολιτικές προσωπικότητες το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Αθανάσιος Τζεβελέκης, ο πρόεδρος του ΑΣ, Νίκος Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Λάμπρος Σκόρδας, ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης και ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στην ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης.

Πρώτος έκανε την επίσκεψη του, ο κ. Ιωαννίδης που έφτασε λίγο μετά τις 12:00 και συνομίλησε με τους ανθρώπους του ΑΡΗ για αρκετή ώρα, ενώ στις 14:30 ήταν η σειρά του κ. Βενιζέλου να κάνει την εμφάνιση του στα γραφεία της ΚΑΕ.

Όσον αφορά το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Αθανάσιος Τζεβελέκης ζήτησε από τους συγκεκριμένους πολιτικούς να υποστηρίξουν τα θέματα που θα θέσει αμέσως μετά το πέρας των εκλογών και τα οποία θα πρέπει να υλοποιηθούν άμεσα τη νέα σαιζόν.

Αναχωρούν αύριο για το Τεράμο


Οι παίκτες του Γκόρντον Χέρμπερτ είχαν την ευκαιρία χθες το μεσημέρι που έφτασε η αποστολή στην Θεσσαλονίκη να ξεκουραστούν, όπως επίσης και σήμερα το πρωί, αλλά το απόγευμα επιστρέφουν στην δουλειά. Το πρόγραμμα βέβαια περιλαμβάνει μόνο εκγύμναση στην αίθουσα με τα βάρη, μια και στην κεντρική σάλα γίνονται διάφορες εκδηλώσεις λόγω της Δ.Ε.Θ.

Η παραμονή των "κίτρινων" στην Θεσσαλονίκη όπως είναι γνωστό δεν θα κρατήσει πολύ, αφού αύριο θα αφήσουν εκ νέου την βάση τους, μια και θα ταξιδέψουν στις 14:00 αεροπορικώς για την Ρώμη και από εκεί οδικώς για το Τεράμο. Στην ιταλική πόλη ο Άρης θα συμμετάσχει όπως και πέρσι στο τουρνουά που διοργανώνει η ομώνυμη ομάδα από τις 14 έως τις 16 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα των συγκεκριμένων αναμετρήσεων έχει ως εξής:



Παρασκευή
(PescaraPalaelettra)
Ζαλγκίρις-Μπεσίκτας (20:00)
Τεράμο-Άρης (22:00)

Σάββατο
(TeramoPalascapriano)
Άρης- Νικητής Ζαλγκίρις-Μπεσίκτας (20:00)
Τεράμο- Ηττημένος Ζαλγκίρις-Μπεσίκτας (22:00)

Κυριακή
(TeramoPalascapriano)

Μικρός Τελικός (19:00)
Μεγάλος Τελικός (21:00)

Οι "κίτρινοι" θα ταξιδέψουν επίσης στις 27 Σεπτεμβρίου στην Σόφια για να δώσουν δύο φιλικές αναμετρήσεις με την Λουκόιλ Ακαντέμικ. Η πρώτη είναι προγραμματισμένη για τις 28 του μηνός και ώρα 18:00, ενώ η δεύτερη μία μέρα αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 17:30.
























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ