ΤΡΙΚΑΛΑ

Επίσκεψη σε Γκρέιντζερ

Επίσκεψη σε Γκρέιντζερ

Η αποστολή των Τρικάλων επισκέφτηκε το πρωί τον Τζέρεμι Γκρέιντζερ στο νοσοκομείο Metropolitan της Αθήνας όπου συνεχίζει να αναρρώνει μετά το τροχαίο που παραλίγο να του στοιχίσει την ζωή.

Το πρωί η αποστολή των Τρικάλων επισκέφτηκε τον Τζέρεμι Γκρέιντζερ στο νοσοκομείο Metropolitan της Αθήνας όπου συνεχίζει να αναρρώνει μετά το τροχαίο που παραλίγο να του στοιχίσει την ζωή.

Η αποστολή των Τρικάλων με επικεφαλής τον κόουτς Κώστα Φλεβαράκη βρέθηκε στο πλευρό του Αμερικανού πλέι μέικερ προς ικανοποίησή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δωμάτιο του Γκρέιντζερ την στιγμή της επίσκεψης βρισκόταν και ο Διευθυντής της Ορθοπεδικής κλινικής Στέργιος Καρακίτσιος που τον χειρούργησε.

Ο Τρικαλινής καταγωγής γιατρός εξέφρασε την ικανοποίηση του για τα αποτελέσματα της επέμβασης και εκτίμησε ότι σε λίγους μήνες ο Γκρέιντζερ θα επανέλθει κανονικά στην ενεργό δράση.

Ο Γκρέιντζερ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας www.trikalabc.gr για την περιπέτεια του λέγοντας: " Είμαι πολύ καλά τώρα, είμαι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και το μόνο που σκέπτομαι είναι πως μέρα με την μέρα θα γίνω καλύτερα ώστε να επανέλθω. Είμαι συγκινημένος από την μεγάλη συμπαράσταση που είχα από την ομάδα, τους φιλάθλους, τους συμπαίκτες μου".

Για την επίσκεψη της ομάδας στο δωμάτιό του τόνισε: " Ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για μένα που ήρθαν σήμερα όλοι στο νοσοκομείο για να με επισκεφτούν και ένα χαμόγελο φώτισε το πρόσωπο μου. Ένιωσα πολύ καλά που τα είπαμε από κοντά".

Μπορεί να στεναχωριέται που δεν παίξει στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν αλλά από την άλλη είναι ικανοποιημένος που είναι ζωντανός: " Σίγουρα είμαι απογοητευμένος που δεν θα παίξω στα μεγάλα παιχνίδια που έρχονται αλλά παρηγοριέμαι από το γεγονός ότι είμαι ακόμη εδώ, ότι είμαι ζωντανός γιατί θα μπορούσα να είχα χάσει την ζωή μου. Και αυτό πιστεύω είναι πολύ σημαντικό, ότι είμαι εδώ και ότι θα παίξω ξανά μπάσκετ".

Τέλος εξέφρασε την βεβαιότητα του ότι η ομάδα μπορεί να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία υποστηρίζοντας: " Έχω μεγάλη πίστη σε αυτά τα παιδιά, όλοι ξέρουν εξαιρετικό μπάσκετ και πιστεύω ότι θα κάνουν ότι πρέπει για να μείνει η ομάδα στην Α1".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ