ΑΡΗΣ

Επίσκεψη στο παιδικό χωριό

Επίσκεψη στο παιδικό χωριό
Χατζηβρέττας INTIME SPORTS

Το παιδικό χωριό που βρίσκεται στο Φίλυρο, το οποίο προσφέρει στέγη και σωστή ανατροφή σε παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη, θα επισκεφτεί η ομάδα του Άρη αύριο Πέμπτη (13/01) στις 14:00 το μεσημέρι.

Η ΚΑΕ Άρης θα παραδώσει στον υπεύθυνο του χωριού επιταγή προκειμένου τα χρήματα να χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη των άμεσων αναγκών των παιδιών που διαμένουν στο χωριό.

Συμπαραστάτης και σύμμαχος στην προσπάθεια αυτή είναι και η Cyta Ελλάδος, θυγατρική του εθνικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών Κύπρου και Μεγάλος Χορηγός της ομάδας μπάσκετ, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα στο ανθρώπινο κάλεσμα της ΚΑΕ Άρης.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της επίσκεψης της ομάδας και για το καλό της νέας χρονιάς, τα παιδιά θα λάβουν αναμνηστικά δώρα - προσφορά της Cyta.

Η ΚΑΕ Άρης με τον τρόπο αυτό δείχνει την κοινωνική της ευαισθησία λίγες μέρες μετά τον ερχομό του Νέου Έτους.

Στο Διεθνές Συνέδριο της Ευρωλίγκα

Στο Διεθνές Συνέδριο το οποίο διοργανώνει η Ευρωλίγκα στις 14 Φεβρουαρίου στις Βρυξέλες έχει προσκληθεί να παραστεί η ΚΑΕ Άρης. Στο Συνέδριο θα γίνει ανοικτή συζήτηση με θέμα: ποια είναι τα οφέλη που μπορεί ο ευρωπαϊκός κοινωνικός διάλογος να προσφέρει στο μπάσκετ.

Στο Συνέδριο έχουν προσκληθεί να παραβρεθούν εκπρόσωποι από την ULEB, από τον ευρωπαϊκό Σύνδεσμο παικτών, από τη FIBAEurope. Όπως επίσης και εκπρόσωποι όλων των ομάδων που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ