ΑΡΗΣ

Επίσκεψη στο Παιδικό Χωριό

Επίσκεψη στο Παιδικό Χωριό
Χαραλαμπίδης INTIME SPORTS

Το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (13/01) η Διοίκηση και οι καλαθοσφαιριστές του Άρη που παρέδωσαν επιταγή για την κάλυψη των άμεσων αναγκών των παιδιών που διαμένουν στο χωριό και μοίρασαν δώρα.

Συμπαραστάτης στην προσπάθεια της ΚΑΕ Άρης ήταν και η Cyta Ελλάδος, θυγατρική του εθνικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών Κύπρου και Μεγάλος Χορηγός της ομάδας μπάσκετ, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα στο ανθρώπινο κάλεσμα του Συλλόγου.

Οι αθλητές του Άρη χάρισαν δώρα στους μικρούς τους φίλους, βγήκαν φωτογραφίες μαζί τους και μοίρασαν αυτόγραφα με τον αρχηγό της ομάδας, Νίκο Χατζηβρέττα, να δήλωσε: "Είναι πολύ σημαντική η σημερινή ημέρα για την ομάδα μας. Θέλουμε με την παρουσία μας να προσφέρουμε και να δείξουμε τη στήριξή μας σε ένα μεγάλο αγώνα και σε μία σπουδαία προσπάθεια που γίνεται.

Τα λόγια είναι περιττά σε τέτοιες περιπτώσεις, Τέτοιες κινήσεις πρέπει να γίνονται από όλους μας ατομικά και όχι μόνο από εμάς, σε περιπτώσεις όπως η σημερινή. Πρέπει σαν κοινωνία να μπορέσουμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον".

Κι όσο για τον Διευθυντή Εγκαταστάσεων του Παιδικού Χωριού, Λουκά Ίσαρη, τόνισε: " Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΚΑΕ ΑΡΗΣ και τους αθλητές της ομάδας για την πρωτοβουλία τους. Όλη η οικογένεια του ΑΡΗ, η ΠΑΕ και η ΚΑΕ, βοηθά τα παιδιά του χωριού μας. Εγώ θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα και να μας σκέφτονται ακόμη πιο συχνά.

Η βοήθεια που μας προσφέρουν είναι πολύ μεγάλη, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι τα παιδιά χαίρονται, καθώς αντιλαμβάνονται ότι οι άνθρωποι που βλέπουν στην τηλεόραση, έρχονται και τα επισκέπτονται".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ