ΠΑΟΚ

Επιστολή Πανελούδη

Επιστολή Πανελούδη
Πανελούδης

Την επιστολή που προανήγγειλε πως θα δώσει στον ΑΣ ΠΑΟΚ, με την οποία θα γνωστοποιεί την απόφασή του να πουλήσει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, έστειλε απόψε ο Τάκης Πανελούδης

Με αποδέκτες τους διοικούντες τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ αναφέρει τα ακόλουθα: " Θα ήθελα να σας ανακοινώσω την απόφασή μου σχετικά με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2004. Δηλώνω προς εσάς και το ΔΣ ότι πουλώ το 80% της εταιρείας, αφήνοντας το ύψος του τιμήματος στην δική σας κρίση. Επειδή δεν επιθυμώ με κανένα τρόπο να παίξω αρνητικό ρόλο στην διαδικασία πώλησης της ΚΑΕ, σας δηλώνω για ακόμη μία φορά ότι θα αποδεχθώ οτιδήποτε εσείς αποφασίσετε".

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, ξεκίνησε σήμερα επαφή με παράγοντες που ενδιαφέρθηκαν κατά καιρούς όλο το τελευταίο διάστημα για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Επικοινώνησε λοιπόν με τους κ.κ. Γαλατσόπουλο, Μαμιδάκη, Τσοτσουμάνο, Γαβριηλίδη, Βιολίδη στην προσπάθεια εύρεσης λύσης χωρίς όμως μέχρι στιγμής να υπάρχει κάτι ουσιαστικό. Ωστόσο ο κ. Κατσαρής είναι αισιόδοξος πως τη Δευτέρα θα υπάρξει αλλαγή σελίδας στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ με αποχώρηση του Τάκη Πανελούδη χωρίς πάντως τίποτα να είναι σίγουρο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ