ΤΡΙΚΑΛΑ

Επιστρέφει την Τετάρτη ο Τζιγκάνοβιτς

Επιστρέφει την Τετάρτη ο Τζιγκάνοβιτς
Τσιγκάνοβιτς

Ο Μαυροβούνιος σέντερ πήρε από τον Γιώργο Γιαννούλα τις εγγυήσεις που ήθελε και επιστρέφει στην ομάδα

Σε συνάντηση που είχε ο Μαυροβούνιος σέντερ με τον πρόεδρο του ΑΣ Τρίκαλα Γιώργο Γιαννούλα, φαίνεται να πήρε τις εγγυήσεις που ήθελε και να συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα.
Έτσι, λοιπόν από τη στιγμή που ο πρόεδρος της ομάδας του είπε ότι θα μοιραστεί σε όλους τους παίκτες ένα αξιοσέβαστο ποσό, πείστηκε να επιστρέψει. Από την Τετάρτη, ο Θανάσης Γιαπλές θα τον έχει στη διάθεσή του.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στα Τρίκαλα την Δευτέρα το βράδυ, ο Θανάσης Γιαπλές ξεκαθάρισε για την παραμονή: " Είπα και μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη ότι η παραμονή δεν έχει κριθεί. Αυτό δεν είναι απλώς λόγια, αλλά κάτι το οποίο πιστεύω. Αλίμονο αν πιστέψουμε ότι έχουν κριθεί πράγματα, άλλωστε όπως φάνηκε και από την προηγούμενη αγωνιστική οι εκπλήξεις είναι αρκετές. Ίσως να συνεχιστούν για το λόγο αυτό θα πρέπει να αυξηθεί και η δική μας προσπάθεια".

Όσον αφορά τον Τζιγκάνοβιτς, ο Έλληνας προπονητής είπε: " Αυτή τη στιγμή γίνεται προσπάθεια για να επιστρέψει ο Σάβο στην ομάδα! Δεν το κρύβω ότι πέρα από τις ικανότητες ως παίκτης ο χαρακτήρας του βοηθά γενικότερα την ομάδα, συμβουλεύει τους μικρότερους σε ηλικία και αυτοί τον ακούνε. Μακάρι να λήξει θετικά το θέμα".




TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ