ΑΡΗΣ

Επιστροφή με αναζήτηση

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΡΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΡΗ MOTIONTEAM

Με μία διπλή προπόνηση οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν σήμερα μετά το διήμερο ρεπό και πάλι στην δράση αναμένοντας το πότε θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Α1.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε προπόνηση, πρωί και απόγευμα, στο Αλεξάνδρειο ενώ για αύριο είναι προγραμματισμένη μία για το απόγευμα.

Στα ευχάριστα της σημερινής ημέρας ήταν ότι ο Λίνος Χρυσικόπουλος συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα δείχνοντας να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του στον δικέφαλο.

Την ίδια ώρα ο Σαρόν Ντρούκερ σε συνεργασία με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης συνεχίζει την αναζήτηση όχι ενός, ούτε δύο αλλά τριών όπως φαίνεται παικτών για το ρόστερ του.

Οι δύο πρόκειται για Αμερικανούς που θα κληθούν να αντικαταστήσουν τους Πιέρ Πιρς και Μπράιαντ Ντάνστον με την προσοχή του Ισραηλινού τεχνικού του Άρη να είναι στραμμένη αποκλειστικά στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και τους "κομμένους" που θα υπάρξουν μέχρι το τέλος του μήνα.

Κι αν οι δύο αυτές κινήσεις αποτελούν προτεραιότητες κάτι ανάλογο δεν ισχύει με την τρίτη επιλογή που έχει να κάνει με έναν κοινοτικό πάουερ φόργουορντ αφού οι εξαιρετικές περιπτώσεις όπως ήταν αυτή του Μάρτιν Ράντσικ σπανίζουν.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης θα πρέπει να σημειωθεί ότι είχε προσεγγίσει τον εκπρόσωπο του 32χρονου διεθνή Τσέχου πάουερ φόργουορντ ξεκαθαρίζοντας την πρόθεσή τους για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Συνάμα η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης κινείται όλες αυτές τις τελευταίες μέρες με το να κλείσει τα θέματα των Νίκου Μπάρλου και Δήμου Ντικούδη.

Με τον πρώτο για να βρεθεί μέσω διακανονισμού η λύση ώστε να αποτραπεί η εκδίκαση της προσφυγής που έχει καταθέσει και όσον αφορά τον δεύτερο να αποτραπεί να ακολουθήσει την νομική οδό.

Το γεγονός εξάλλου ότι ο Ντικούδη αγωνίστηκε στο σημερινό φιλικό της ΑΕΚ με τον Ηλυσιακό μόνο έκπληξη δεν προκάλεσε στο Αλεξάνδρειο, εξάλλου υπάρχει σχετικό έγγραφο από τις αρχές του καλοκαιριού μεταξύ των δύο πλευρών ώστε ο 33χρονος διεθνής πάουερ φόργουορντ να μπορεί να διαπραγματεύεται τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σκοπός της λογικής αυτής δεν ήταν άλλος από το να επιτευχθεί η όσο το δυνατόν ευκολότερη λύση του συμβολαίου του με την ΚΑΕ Άρης με τις απολαβές του να ανέρχονται σύμφωνα με πληροφορίες στις 275.000 ευρώ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ