ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστροφή με προβλήματα

Επιστροφή με προβλήματα
χέισλιπ

Οι προπονήσεις των πρασίνων ξεκινούν, με τον Ζοτς να περιμένει τα νέα από τους τραυματίες

Το πάρτυ στο Βελιγράδι τελείωσε, το ίδιο και στο Ηράκλειο και οι πράσινοι επιστρέφουν στην βάση τους για τις υποχρεώσεις τους στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι πολλά και δεν αναμένεται να μειωθούν ενόψει του αγώνα με την Καβάλα την Τετάρτη. Αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης θα προτιμηθεί να ξεκουραστεί μια και το πρόβλημα με την τενοντίτιδα δεν έχει υποχωρήσει. Μάλιστα, μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, είναι πολύ πιθανόν να πάρει αρκετές ανάσες για να μπορέσει να ξεκουραστεί, μιας και μαζί με τον Φώτση είναι οι δύο Έλληνες που είχαν γεμάτο καλοκαίρι.
Διαμαντίδης, Περπέρογλου και Πέκοβιτς θα εξεταστούν από τον γιατρό της ομάδας, κ. Κονίδη και ακολούθως θα διαπιστωθεί ποια είναι η κατάσταστη της υγείας τους. Πάντως την Κυριακή και οι τρεις πονούσαν και για αυτό και δεν αγωνίστηκαν στο All Star Game. Το πιθανότερο είναι, πως κανείς τους δεν θα παίξει την Τετάρτη.
Οι απουσίες είναι ήδη τέσσερις και ενδεχομένως να γίνουν πέντε, μιας και ο Μάρκους Χέισλιπ ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις (τένοντα) και θα εξεταστεί σήμερα από τον κ. Κονίδη. Το μοναδικό καλό νέο είναι ότι ο Κώστας Τσαρτσαρής πηγαίνει καλύτερα και η επιστροφή του στο παρκέ... δεν αργεί!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ