ΠΑΟΚ

Επιστροφή στις προπονήσεις

Επιστροφή στις προπονήσεις
Αλεξανδρής

Στις προπονήσεις επιστρέφουν και πάλι από το πρωί της Τετάρτης, οι παίκτες του ΠΑΟΚ

Η προετοιμασία της ομάδας του ΠΑΟΚ θα έχει ως στόχο τα παιχνίδια της πρώτης φάσης των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Final Four της Ευρωλίγκα που θα διεξαχθεί 4-6 Μαΐου στην Αθήνα.
Υπέγραψε ο Χρυσόπουλος

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του ΠΑΟΚ υπέγραψε τη Δευτέρα ο 18χρονος αθλητής της εφηβικής ομάδας Σάββας Χρυσόπουλος. Ο Χρυσόπουλος που γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 1989 και έχει ύψος 2.00 μ., υπέγραψε το επαγγελματικό του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ αμέσως με την συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας του.

Στην Α2 οι γυναίκες του ΠΑΟΚ

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ κατέκτησε και το πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης, επικρατώντας με 49-37 του Πρωτέα και με 2-0 νίκες, εξασφάλισε την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική επιτυχία, η οποία παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις εάν αναλογιστεί κανείς ότι ο ΠΑΟΚ που ξεκίνησε ουσιαστικά την πορεία του στο γυναικείο μπάσκετ το 2000 με τη δημιουργία τμημάτων υποδομής, κατέκτησε φέτος και το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ συγχαίρει τον προπονητή και τις αθλήτριες για την μεγάλη τους επιτυχία, αλλά πρωτίστως τους εφόρους του τμήματος που χρόνια τώρα δίνουν τη δική τους μάχη και δικαιώνονται.




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ