ΑΡΗΣ

Επιστροφή των τραυματιών

Επιστροφή των τραυματιών
Σιγάλας

"Μου αρέσει ο φετινός Άρης", δήλωσε ο Γιώργος Σιγάλας. Προπονήθηκαν Μάρσαλ, Ηλιάδης και Αργυρόπουλος

Πριν από δύο χρόνια ο Σιγάλας με την παρουσία του στους κίτρινους είχε συμβάλλει στην εις διπλούν έξοδο της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην Ευρωλίγκα. Κοινό στοιχείο τόσο στην τότε πορεία της ομάδας όσο και στη φετινή είναι ο Αντρέα Ματσόν.
Ο Σιγάλας σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 δεν θέλησε αναφέρθηκε στον φετινό Άρη: " Μου αρέσει. Πρόκειται για μία ομάδα που έγινε χωρίς φανταχτερές μεταγραφές και με χαμηλούς τόνους καταφέρνοντας να δημιουργήσει από τα πρώτα παιχνίδια ένα πολύ σοβαρό και μαχητικό σύνολο. Υπάρχουν πολλοί και καλοί παίκτες στο ρόστερ της ομάδας και φαίνεται ότι υπάρχει καλή χημεία".

Όσο για τον δρόμο της επιστροφής του Άρη και πάλι στην Ευρωλίγκα ο Σιγάλας τόνισε: " Θεωρώ ότι ο Άρης έχει όλες τις δυνατότητες να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα», για να εξηγήσει: « Έχει την αγωνιστική αξία, την ιστορία και την εμπορικότητα ώστε να του αξίζει μια θέση στην Ευρωλίγκα".

Ο Σιγάλας μάλιστα δεν δίστασε να τοποθετηθεί στην υποθετική ερώτηση της επιστροφής του και πάλι στον Άρη αλλά την φορά αυτή στην θέση του προπονητή τονίζοντας ότι: " Δεν αποκλείω τίποτα αφού η ζωή είναι απρόβλεπτη. Γιατί όχι, κάποια στιγμή να συναντηθούν ξανά οι δρόμοι μας".

"Λευκό απουσιολόγιο"
Στα αγωνιστικά με το απουσιολόγιο του Αντρέα Ματσόν και πάλι λευκό και το μυαλό «κολλημένο» στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (08/11, 17:00) με την Ολύμπια στην Λάρισα, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη με διπλή προπόνηση.

Ο Ιταλός τεχνικός είδε τους Σάββα Ηλιάδη, Νίκο Αργυρόπουλο και Σον Μάρσαλ να τίθενται και πάλι στην διάθεσή του σε κανονικούς ρυθμούς. Η μεγαλύτερη ανησυχία εξάλλου είχε να κάνει με τον Αμερικανό φόργουορντ που χθες αισθάνθηκε εκ νέου ενόχληση στον τραυματισμό του καλοκαιριού χωρίς όμως ευτυχώς για τον ίδιο και τον Άρη να αποδειχθεί κάτι το σοβαρό.









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ