ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιβεβαιώνει μέσω Twitter ο Ουέιφερ

Ο Ουέιφερ επιβεβαίωσε μέσω "twitter" ότι όλα τελείωσαν κι ότι "είμαι πολύ χαρούμενος" (video)

Ο ίδιος ο 24χρονος γκαρντ επιβεβαίωσε με τα γραφόμενα του τις πληροφορίες του SPORT 24, που αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία μαζί του (αλλά και με τον Λίνας Κλέιζα).

Συγκεκριμένα το μεσημέρι του Σαββάτου (ώρα Αμερικής) ο Ουέιφερ ανέρτησε στο Twitter ότι "Κάτι πρόκειται να συμβεί". Κάτι καλό φυσικά, όπως πιστοποιούν τα... ηλεκτρονικά χαμόγελα που ακολούθησαν το μήνυμα του.

Ορισμένοι φίλοι που τον "ακολουθούν" στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα ρώτησαν περί τίνος πρόκειται, αλλά εκείνος φάνηκε διστακτικός να αποκαλύψει το όνομα του Ολυμπιακού, αν και... δήλωσε "ότι είναι καλή περίπτωση" κι ότι "είναι ενθουσιασμένος".

Στη συνέχεια ενημέρωσε ότι "όλα τέλειωσαν. Είμαι πολύ χαρούμενος. Η κατάσταση είναι τρελή και δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο δύσκολη. Προσεύχομαι και ελπίζω να έχω πάρει τη σωστή απόφαση".

Για να ολοκληρώσει λέγοντας ότι "δεν πλέον είμαι παίκτης των Ρόκετς. Θα ενημερώσω τους πάντες για το τι συμβαίνει σε λίγο όταν όλα είναι επίσημα".

Ο Ουέιφερ που πέρασε το καλοκαίρι του κάνοντας προπόνηση πήγε στη λίμνη "Charles" για ένα τουρνουά μπάσκετ, στο οποίο συμμετείχε κι ο στενός του φίλος Πολ Μίλσαπ (των Τζαζ). Το αποτέλεσμα όμως δεν τον άφησε ικανοποιημένο, κρίνοντας από το τελευταίο του post: "Χάσαμε από τη χειρότερη ομάδα στον πλανήτη κι είμαι πολύ τσαντισμένος αυτή τη στιγμή".



Μένουν οι ανακοινώσεις

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ουέιφερ θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, μαζί με τον Λίνας Κλέιζα, καθώς κι η περίπτωση του Λιθουανού φόργουορντ είναι αρκετά προχωρημένη.

Οπότε τι απομένει; Η αναζήτηση ενός πλέι-μέικερ. Αν φυσικά δεν βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση τότε θα παραμείνει ο Μίλος Τεόντοσιτς, ωστόσο, οι "ερυθρόλευκοι" ειναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τα ενδεχόμενα, ψάχνοντας λύσεις από το ΝΒΑ.

Η πρώτη τους προτεραιότητα ωστόσο είναι ο γνωστός μας από τη θητεία του στο Αιγάλεω και στη Ρόμα, Ίμπραημ Τζάαμπερ.

Το απίστευτο κάρφωμα του Ουέιφερ





















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ