EUROBASKET

Επιβεβαίωσε ο Βαγγέλης Λιόλιος για το EuroBasket 2029: "Θέλουμε να διοργανώσουμε την τελική φάση, όχι απλά έναν προκριματικό όμιλο"

Επιβεβαίωσε ο Βαγγέλης Λιόλιος για το EuroBasket 2029: "Θέλουμε να διοργανώσουμε την τελική φάση, όχι απλά έναν προκριματικό όμιλο"
FIBA BASKETBALL

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, στις δηλώσεις του στην LIVE εκπομπή του SPORT24 επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του SPORT24 για την πρόθεση της Ελλάδας να διοργανώσει την τελική φάση του EuroBasket 2029.

Η ΕΟΚ διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το Προολυμπιακό Τουρνουά, με την Ελλάδα να εξασφαλίζει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πήρε συγχαρητήρια από την FIBA και είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα. Όπως αποκάλυψε το SPORT24, η χώρα μας θέλει να διοργανώσει το EuroBasket 2029.

Η επιβεβαίωση ήρθε μέσα από τα λόγια του ίδιου του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου, ο οποίος μίλησε στην LIVE εκπομπή του SPORT24 γι' αυτήν την πρόθεση της Ελλάδας.

"Η διοργάνωση του Προολυμπιακού ήταν πετυχημένη, στέφθηκε με οργανωτική επιτυχία και δεν το λέω εγώ, το είπε η FIBA αυτό. Αυτό που τους έλεγα είναι ότι γυρίσαμε πίσω στις διοργανώσεις.

Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι πια να διεκδικήσουμε κι άλλες διοργανώσεις. Ναι, θα μπορούσε το Ευρωμπάσκετ του 2029, όχι απλά προκριματική αλλά και τελική φάση, να είμαστε από τις χώρες που θα το διεκδικήσουμε για να το πάρουμε. Η πρόθεσή μας, ναι θα ήταν αυτή" ανέφερε συγκεκριμένα.

TAGS EUROBASKET ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ