ΑΡΗΣ

Επόμενη μέρα με αλυσιδωτές εξελίξεις

Επόμενη μέρα με αλυσιδωτές εξελίξεις
INTIME SPORTS

Μόνο εύκολη δεν δείχνει να είναι η επόμενη μέρα της ολοκλήρωσης των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Άρη με την απώλεια της 3ης θέσης της τελικής κατάταξης από τον ΠΑΟΚ στην σειρά των μικρών τελικών των πλέι οφ.

Μία απώλεια του βασικού στόχου της φετινής αγωνιστικής περιόδου όπως είχε οριοθετηθεί το περασμένο καλοκαίρι αλλά και που μπορεί τελικά να μην στοιχίσει και σε απώλεια της συμμετοχής στα προκριματικά της Ευρωλίγκα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Κι αυτό γιατί στον Άρη αισιοδοξούν πως η φημολογία των τελευταίων ημερών θα λάβει σάρκα και οστά και θα γίνει πράξη με όλα να ξεκαθαρίζουν ακόμη και μέχρι το τέλος του μήνα όταν και η ULEB θα ανακοινώσει τις αποφάσεις για τις διοργανώσεις της της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται σε αυτήν η ΚΑΕ Άρης να παρουσιαστεί και με νέο πρόσωπο στο διοικητικό κομμάτι με όλα να παραμένουνε ανοιχτά όσον αφορά το μέλλον του υπάρχοντος σχήματος και ακόμη και του Γιάννη Δαμιανίδη στην θέση του προέδρου.

Εξάλλου ο νυν αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Πέτρος Πάλμας, δείχνει θετικός στο να βρεθεί στην συγκεκριμένη θέση και όπως είχε άλλωστε δηλώσει σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Sport24.gr μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων ήταν να ξεκαθαρίσει την θέση του.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του αυτό θα γινότανε σε συνάντηση που θα επιδίωκε να έχει με τον Δαμιανίδη θέλοντας μέσω αυτής να ενημερωνόταν από πρώτο χέρι για τις προθέσεις του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Κάτι που σημαίνει ότι οι επόμενες μέρες αναμένεται να είναι μέρες εξελίξεων και όχι μόνο σε διοικητικό μέτωπο αλλά και σε προπονητικό αφού θα πρέπει να θεωρείται ως δεδομένο ότι ο Λευτέρης Σούμποτιτς δεν θα παραμείνει στην άκρη του πάγκου με τον Ελληνοσλοβένο τεχνικό να αναχωρεί αύριο από την Θεσσαλονίκη για την Λουμπλιάνα και να επιστρέφει την επόμενη εβδομάδα.

Μία επιστροφή του που θα συνδυαστεί και με την παραχώρηση Συνέντευξης Τύπου όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μετά το τέλος του χθεσινού πέμπτου παιχνιδιού της σειράς των μικρών τελικών με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena ενώ ως επικρατέστερος αντικαταστάτης του φαντάζει να είναι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο πρώην τεχνικός του Κολοσσού Ρόδου που είχε βρεθεί στο στόχαστρο και στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου με την διαρροή του φλερτ να μην είχε επιτρέψει να μετουσιωθεί σε γάμο κάτι που δεν αποκλείεται αυτό να γίνει τώρα που είναι ελεύθερος.

Κατά τα άλλα και όσον αφορά την σειρά των μικρών τελικών των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ ο Χρήστος Ταπούτος δήλωσε πως: " Η σειρά χάθηκε για μας στο παιχνίδι της Κυριακής στην έδρα μας στο Αλεξάνδρειο όπου μπροστά στους φιλάθλους μας και ενώ είχαμε στα χέρια μας την επιτυχία χάσαμε και την πετάξαμε. Μία εξέλιξη της χρονιάς και απώλεια της 3ης θέσης που είναι κρίμα για την ομάδα γιατί άξιζε μία επιτυχία".

Από την πλευρά του ο Άντονι Κινγκ δήλωσε για το χθεσινό παιχνίδι πως: " Προσπαθήσαμε και παλέψαμε για να κερδίσουμε άσχετα με την απόδοσή μας έχοντας ως στόχο όλοι μας την νίκη", ενώ για το δικό του μέλλον στον Άρη είπε: « Μετά από έναν καταπληκτικό μήνα που είχα που θα έλεγα ότι ήταν και ότι καλύτερο μου έχει συμβεί στην καριέρα μου δεν θα έλεγα όχι στο να μείνω στον Άρη και την νέα χρονιά".

Στο ίδιο μήκος και ο Έντιν Μπάβτσιτς με τον διεθνή Βόσνιο πάουερ φόργουορντ/σέντερ του Άρη να σημείωσε: " Στον πέρασα δυόμισι εκπληκτικούς μήνες και από τους καλύτερους στην καριέρα μου και μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο γιατί ήθελα να πανηγυρίσω μία επιτυχία με την ομάδα", ενώ για ενδεχόμενη παραμονή του είπε: " Θα γυρίσω σπίτι μου και αφού μιλήσω με τον μάνατζέρ μου θα δούμε τελικά ποιες θα είναι οι εξελίξεις".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ