ΜΟΝΑΚΟ

Equipe: "Ο Μάικ Τζέιμς μένει στη Μονακό μέχρι το 2027"

Equipe: "Ο Μάικ Τζέιμς μένει στη Μονακό μέχρι το 2027"
ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ / INTIME SPORTS

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Equipe, ο Μάικ Τζέιμς ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Μονακό για τα επόμενα τρία χρόνια, μέχρι δηλαδή το 2027.

Ο Μάικ Τζέιμς παραμένει στη Μονακό, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία και τον 34χρονο να υπογράφει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2027, σύμφωνα με την Equipe.

Η συγκεκριμένη είδηση ήρθε μάλιστα σε συνέχεια του tweet της Μονακό που προανήγγειλε υπογραφές, με αποτέλεσμα να είναι απολύτως λογικό να γίνουν και οι σχετικοί συνειρμοί.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες ο Αμερικανός είχε δηλώσει ότι πίστευε πως δεν είχε φτάσει στο τέλος του δρόμου με τους Μονεγάσκους, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το ρεπορτάζ του SPORT24 από την πρώτη εκπομπή "LIVE Μεταγραφές".

Την φετινή σεζόν ο Τζέιμς είχε 13.6 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ μέσο όρο με 36.6% στα τρίποντα σε 23 λεπτά συμμετοχής στο γαλλικό πρωτάθλημα και 17.9 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 5.1 ασίστ μέσο όρο σε 32 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague, κερδίζοντας μάλιστα το βραβείο του MVP στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

TAGS ΜΟΝΑΚΟ ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ ΓΑΛΛΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ