ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έρχεται ο Χάισλιπ

Έρχεται ο Χάισλιπ
ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Την Τρίτη φτάνει στην Αθήνα ο Χάισλιπ. Video από την κοπή της πίτας των πρασίνων

Ο Αμερικανός θα είναι το πρωί της Τρίτης στην χώρα μας και θα ενταχθεί άμεσα στους πράσνους με πολύ σοβαρές πιθανότητες να παίξει και στον αγώνα της Τετάρτης με την Παρτίζαν.
Ο Μάρκους Χάισλιπ είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και μπορεί να μην ξέρει συστήματα και... συμπαίκτες αλλά οι απουσίες των Τσαρτσαρή και Μπατίστ του ανοίγουν μία θέση στην δωδεκάδα...

"Χρειαζόμασταν κάποιον παίκτη στην θέση 4 και πήραμε τον καλύτερο. Μπορεί να μην είναι καιρός για να δίνουμε πολλά λεφτά, αλλά όταν έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός, δεν τα σκεφτόμαστε", ήταν το σχετικό σχόλιο του Θανάση Γιαννακόπουλου, χθες στην κοπή της πίτας του τριφυλλιού στο Εkali club. Στην εκδήλωση παραβρεύθηκε όλη η πράσινη οικογένεια αλλά και δέκα εκ των 16 παλαιμάχων που τιμήθηκαν από τον Παναθηναϊκό.

Απόντες ήταν οι Τάκης Κορωναίος, Μέμος Ιωάννου, Δημήτρης Κοκολάκης, Χρήστος Κεφάλος, Χρήστος Ιορδανίδης και Απόστολος Κόντος. Οι υπόλοιποι που έδωσαν το παρών και τιμήθηκαν ήταν οι : Λιβέρης Ανδρίτσος, Μάρκος Σούσης, Ντέιβιντ Στεργάκος, Κώστας Πολίτης, Ανδρέας Παπαντωνίου, Ανδρέας Χαϊκάλης, Γιώργος Λιαμής, Μιχάλης Κυρίτσης, Μανώλης Λεκάκης, Τάκης Παπακωνσταντόπουλος.

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης, πρώτος έλαβε το λόγο ο Παύλος Γιαννακόπουλος. " Αυτή η εκδήλωση είναι σημαντική για όλους μας. Ο απολογισμός για το 2009 απέφερε και τους τρεις τίτλους και είμαι σίγουρος ότι όλοι θα δουλέψουμε σκληρά για να τα καταφέρουμε και εφέτος" ήταν τα λόγια του. Τον ακολούθησε ο έτερος μεγαλομέτοχος της πράσινης ΚΑΕ, ο αδερφός του ο Θανάσης.

" Φίλοι μου αγαπημένοι. Θέλω από αυτό το βήμα να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας, αλλά και για όσα έχει προσφέρει στον Παναθηναϊκό. Σήμερα βραβεύουμε παλιούς αθλητές που αυτοί έφτιαξαν το Παναθηναϊκό οικοδόμημα" είπε στους παρευρισκόμενους, ενώ αργότερα ξαναπήρε τον λόγο και τόνισε "Μία σημαντική παράλειψη είναι ότι δεν είπα συγχαρητήρια στον άγνωστο φίλαθλο του Παναθηναϊκού, ο οποίος στηρίζει την ομάδα από όλες τις μεριές του κόσμου. Τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας." ήταν τα λόγια του.

Από τα λίγα λόγια που θέλησαν να πουν οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού ξεχώρισαν αυτά που είπε ο Αντρέας Παπαντωνίου προς τους παίκτες του Τριφυλλιού. "Συγχαρητήρια γιατί είστε μάγκες και δεν παίζετε μόνο για τα λεφτά" είπε ο νυν μάνατζερ της ομάδας του Αμαρουσίου.

O Θανάσης Γιαννακόπουλος για τον Χάισλιπ



O Θανάσης Γιαννακόπουλος στην κοπή της πίτας



Η βράβευση του Κώστα Πολίτη



Η βράβευση του Ανδρέα Παπαντωνίου




























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ