ΑΡΗΣ

Έρχεται ο Ματσόν

Έρχεται ο Ματσόν
Ματσόν-Άφιξη

Στην Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης ο Αντρέα Ματσόν για να πιάσει δουλειά

Η πρώτη παρουσία του Ιταλού τεχνικού του Άρη στο Αλεξάνδρειο αύριο το απόγευμα είναι πολύ πιθανό να συνοδευτεί με παρουσία και του προέδρου της ΚΑΕ, Θανάση Τζεβελέκη, θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Το σημερινό πρόγραμμα του Άρη περιλάμβανε λιπομέτρηση καθώς επίσης και μια σειρά εξετάσεων με σκοπό να διαπιστωθεί η κατάσταση του μεταβολισμού τους.

Οι εξετάσεις άρχισαν από τις 10:00 στο Αλεξάνδρειο με τους παίκτες χωρισμένους σε γκρουπ ενώ στις 18:00 το πρόγραμμα εκγύμνασης περιλαμβάνει και πάλι τρέξιμο όχι όμως στους Χορτατζήδες αλλά στο Αλεξάνδρειο.

Όσο για τους απόντες αυτοί παραμένουν οι Κέιντρεν Κλαρκ, Σπένσερ Νέλσον και Λίνος Χρυσικόπουλος. Ο πρώτος αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα την Κυριακή στον Άγιο Νικόλαο της Νάουσας ενώ ο δεύτερος παραμένει άγνωστο αφού δεν έχει εκδοθεί ακόμη η ειδική άδεια θεώρησης.

Όσο για τον τρίτο το Σάββατο ώστε να ξεκουραστεί μετά από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική Παίδων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Πεσκάρα της Ιταλίας.

Σχετικά με την περίπτωση του Ντάριους Ουάσιγκτον δεν αποκλείεται να επέλθει λύση του συμβολαίου του σε περίπτωσή που η πώληση του δεν επιτευχθεί άμεσα. Αντίθετα πιο πιθανή φαντάζει η άμεση πώληση του Κέβιν Φλέτσερ στην ρωσική Ουράλ Γκρέιτ.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ