ΠΑΟΚ

Έρχεται ο Μπάλντγουιν

Έρχεται ο Μπάλντγουιν
Πανελούδης

Στη διάρκεια της εβδομάδας αναμένεται στην Ελλάδα ο επικρατέστερος για την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ Ταμπ Μπάλντγουιν

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ταμπ Μπάλτνγουιν έχει ήδη κλείσει εισιτήρια, ο ίδιος και όχι η ΚΑΕ ΠΑΟΚ όπως αναφέρουν αυτές, για να βρίσκεται στην εβδομάδα που ξεκινά από αύριο στην Θεσσαλονίκη. Σκοπός του ταξιδιού του είναι τι άλλο από το να συλλέξει από κοντά πληροφορίες για τον "Δικέφαλο".
Ουσιαστικά με την κίνησή του αυτή ο Μπάλτνγουιν φανερώνει ότι είναι θετικός να έρθει και να αναλάβει τις τύχες του ΠΑΟΚ αφού βέβαια πρώτα συμφωνήσει με την διοίκηση της ΚΑΕ. Πιο συγκεκριμένα με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχό της, Τάκη Πανελούδη, με το γεγονός ότι χαίρει της εκτίμησής του να αναμένεται να μετρήσει σε σημαντικό βαθμό.

Στο αυριανό δ.σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να συζητηθεί το τι μέλλει γενέσθαι με τον νέο τεχνικό, τον διάδοχο του Βαγγέλη Αλεξανδρή και αυτόν που θα κληθεί να οδηγήσει τον "Δικέφαλο" στη νέα αγωνιστική περίοδο. Από την πλευρά του ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Τάκης Πανελούδης, όπως είχε γνωστό θα προτείνει το όνομα του Ταμπ Μπάλτνγουιν.

Για τον Αμερικανό τεχνικό είχε φροντίσει τις τελευταίες μέρες να συλλέξει πληροφορίες από την στιγμή που φάνηκε να μην προχωρά η περίπτωση του Σέρβου Βλάντα Βουκόισιτς της Ζελέζνικ. Σύμφωνα λοιπόν με την ενημέρωση που είχε ο κ. Πανελούδης για τον Μπάλτνγουιν έδειξε να κερδίζει την εμπιστοσύνη του και πάνω σε αυτές θα στηριχθεί ώστε να πείσει και τα υπόλοιπα μέλη της ΚΑΕ.

Το γιατί; Για τον απλούστατο λόγο ότι τα περισσότερα μέλη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ όπως έχουν εκφραστεί στα προηγούμενα δ.σ. επιθυμούν την παρουσία ενός Έλληνα τεχνικού στην άκρη του πάγκου ως αντικαταστάτη του Βαγγέλη Αλεξανδρή. Στην τοποθέτηση αυτή ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ήταν αντίθετος εξ αρχής κι έτσι όλα δείχνουν πως η άποψη του Τάκη Πανελούδη θα υπερισχύσει.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ