ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έρχεται στην Αθήνα ο Τέπιτς

Έρχεται στην Αθήνα ο Τέπιτς
Τέπιτς

Το βράδυ της Τετάρτης (23:15) αναμένεται στην Αθήνα ο Μίλενκο Τέπιτς που την Πέμπτη θα υπογράψει στον ΠΑΟ

Ο 22χρονος αθλητής που φέτος πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά με την Παρτίζαν Βειγραδίου, θα περάσει την Πέμπτη από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Αφού ανακοινωθεί κι επίσημα η συμφωνία με τον Σέρβο, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα προχωρήσει στον υπόλοιπο σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της επόμενης περιόδου.

Αυτό σημαίνει ότι ο Τέπιτς θα βρει στο "τριφύλλι" τον πρώην συμπαίκτη του στην Παρτίζαν Νίκολα Πέκοβιτς, όχι όμως και τον Ντούσαν Κέτσμαν που αναμένεται να αποχωρήσει.

Ποιος είναι ο Τέπιτς
Η καριέρα του Τέπιτς ξεκίνησε από την ΚΚ Σπορτς και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τη Βοϊβοντίνα όπου έπαιξε για τέσσερις σεζόν (2002-2006).

Το καλοκαίρι του 2006 αποκτήθηκε από την Παρτίζαν Βελιγραδίου με την οποία κατέκτησε τρία Πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα Σερβίας (2008 και 2009) καθώς και τρεις τίτλους στην Αδριατική λίγκα.

Με τη φανέλα της εθνικής έχει αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης στους παίδες (2003), στους έφηβους (2005) και δύο φορές στους νέους άνδρες (2006 και 2007). Το 2007 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην εθνική ανδρών στο Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας.









TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ